Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Vaslui a murit, din cauza caniculei. El a fost preluat de medici cu o hipertermie de 42,5 grade

România Liberă România Liberă,
Un barbat din Vaslui a murit, din cauza caniculei. El a fost preluat de medici cu o hipertermie de 42,5 grade

Un barbat de 48 de ani dintr-o comuna vasluiana a murit, sambata dupa-amiaza, dupa ce a lucrat la camp in conditii caniculare, i-a venit rau si a fost preluat de un echipaj SMURD Vaslui cu o hipertermie de 42,5 grade. continuă pe România Liberă

Un barbat din Galati a murit din cauza caniculei. Alte 12 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Un barbat de 60 de ani a fost gasit astazi fara viata in fata blocului unde locuia. Medicii SMURD nu au putut decat sa constate decesul.

inca o victima a caniculei: Un barbat din Vaslui s-a prabusit in timp ce lucra la gardul unui vecin

Canicula face inca o victima. Un vasluian de 48 de ani s-a prabusit in timp ce construia gardul unui vecin. Barbatul era din localitatea Sauca si lucra fara sa se protejeze in vrem fel de.

Valul de canicula face victime. Un barbat din Iasi a murit, iar un altul este in coma la spital, dupa ce au fost gasiti muncind pe camp

Valul de canicula a mai facut o victima. Un barbat din Iasi a decedat pe un camp, cand deja prezenta convulsii, cu o temperatura de 42 de grade. Un alt iesean este in stare critica la spital, du.

Galati: Un barbat de 60 de ani a murit pe strada, cel mai probabil din cauza caniculei

Un barbat de aproximativ 60 de ani, din Galati, a murit pe strada, joi, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, cel mai probabil din cauza caniculei, in conditiile in care 11 persoane au avut nevoie de ajutor medical de urgenta incepand de miercuri si pana joi, la orele amiezii, dupa ce li s-a facut rau in diferite locuri publice, anunta news. ro.

Barbat de 28 de ani fara adapost, mort in Gara din Iasi. Este al doilea deces inregistrat la Iasi din cauza caniculei in ultimele doua zile

Un barbat de 28 de ani fara adapost a murit, sambata, in Gara din Iasi, fiind al doilea deces inregistrat la Iasi din cauza caniculei in ultimele doua zile. Barbatul avea o temperatura a corpului de 44 de grade, iar in momentul in care medicii au sosit la fata locului victima intrase deja in stop cardio-respirator.

Fotbalistul Ionut Burnea de la CS Mioveni s-a prabusit pe teren la meciul cu CS Afumati, din cauza caniculei

Fotbalistul echipei CS Mioveni, Ionut Burnea, s-a prabusit pe teren, sambata, la meciul de pe teren propriu cu CS Afumati, din Liga a II-a, din cauza caniculei, informeaza liga2. prosport. ro, citat de News. ro.

Canicula face prima victima! Un barbat din Galati a murit pe strada!

Un barbat de 62 de ani din Galati a murit astazi, dupa ce i s-a facut rau din cauza caldurii. Barbatul abia iesise din bloc, pe strada Cosbuc din oras, candasimtit ca nu mai poate sa.

Al doilea galatean decedat din cauza caniculei din aceste zile. Omul a murit pe camp, unde-si pastea animalele

Victima este un barbat in varsta de 50 de ani din localitatea Cavadinesti. A fost gasit mort sambata seara, insa se pare ca decesul a intervenit in jurul pranzului. Omul nu prezenta urme de violenta si nu era cunoscut ca fiind bolnav de ceva.

Iasi: Inca un deces din cauza caniculei

Un barbat de 28 de ani a murit sambata in zona garii din municipiul Iasi, din cauza temperaturilor ridicate de afara.

Iasi: Al treilea deces din cauza caniculei, in doua zile

Barbatul care a fost gasit vineri pe un camp din Vladeni, in coma profunda din cauza hipertermiei, si a fost transportat la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, a murit, au anuntat sambata reprezentantii unitatii medicale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )