Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un barbat din Vrancea a intrat in scara unui bloc si a avut un soc. A chemat imediat politia! Nimeni nu stie de cand era acolo

Antena3 Antena3,
Un barbat din Vrancea a intrat in scara unui bloc si a avut un soc. A chemat imediat politia! Nimeni nu stie de cand era acolo

Un copil in varsta de aproximativ 1-2 ani a fost gasit, miercuri, abandonat in scara unui bloc din Adjud, de catre un locatar care a alertat politia, a informat Inspectoratul de Politie Judetean. continuă pe Antena3

Barbat cautat dupa ce a agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din Galati

Politistii cauta un barbat care marti dimineata ar fi agresat sexual o fetita de zece ani, in scara unui bloc din Galati, scrie Agerpres.

Un barbat a agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc... Cautarile sunt in plina desfasurare

Politia din Galati cauta un barbat, care marti dimineata a agresat sexual o fetita de doar 10 ani, in scara unui bloc, astfel ca acum cer ajutorul populatiei pentru a-l prinde pe barbat, potrivit.

UPDATE Barbatul care a agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din Galati, a fost prins

Barbatul banuit ca, marti dimineata, a abordat pe o strada din orasul Galati o fetita de 10 ani, a dus-o in scara unui bloc si a agresat-o sexual a fost prins la Braila, transmite Mediafax.

Pradator sexual cautat de politisti. A agresat o fetita de 10 ani in scara unui bloc din Galati

Politistii cauta un barbat banuit ca, pe 12 martie, in jurul orei 08,00, ar fi agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din municipiul Galati. Persoanele care pot oferi informatii pentru identificarea acestuia sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau sa anunte, de indata, cea mai apropiata unitate de politie.

Un barbat suspectat de agresarea unei fetite de 10 ani in scara unui bloc din Galati a fost identificat la Braila

Suspectul este banuit ca, pe 12 martie, in jurul orei 08,00, ar fi agresat sexual o fetita de 10 ani, in scara unui bloc din municipiul Galati.

Fetita de 10 ani din Galati a fost abordata de un barbat necunoscut pe strada. Acesta a condus-o in scara unui bloc, unde pentru copila a inceput cosmarul. Acum agresorul e cautat in tot judetul

Fetita de 10 ani a fost abordata marti dimineata de un barbat necunoscut pe strada. Acesta a condus-o n scara unui bloc din municipiul Galati, unde a abuzat-o sexual. Acum politistii il.

A cunoscut un barbat din Bucuresti pe Facebook, dar in scurt timp avea sa traiasca cel mai urat cosmar al ei. Nu doresti nimanui asta!

Cunoscuse un barbat din Bucuresti pe Facebook, iar cei doi s-au intalnit in cele din urma. Au trait o poveste de iubire, insa dupa ceva timp, tanara a decis sa-l paraseasca. insa in scurt timp,.

Un barbat din Gorj a sunat la SMURD pentru o problema bizara. Operatorul a crezut ca nu aude bine: Ati incercat totusi cu un pahar cu apa? Ambulanta SMURD nu functioneaza in regim de taxi!

Un barbat din Gorj a reusit sa socheze operatorii de la serviciul 112 cu o gluma de-a dreptul proasta. Barbatul a anuntat ca sughita de 10 minute si ca nu se poate opri. Dispecerul: - Buna ziua!.

Un barbat din Galati a fost la un pas sa ajunga de urgenta la spital. Ce a gasit intr-o conserva cu peste

Un barbat din Galati a gasit un cui intr-o conserva cu peste. Galateanul sustine ca a cumparat conservade la un magazin din localitatea Liesti, scrie libertatea. ro. Acesta va depune o plangere.

Barbatul din Galati care a violat o fetita de zece ani a fost arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Galati au emis, marti seara, mandat de arestare preventiva pentru 30 zile fata de barbatul care a violat marti dimineata o fetita de zece ani in scara unui bloc din municipiul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )