Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un barbat disparut vineri, a fost gasit mort intr-o fantana

Antena3 Antena3,
Un barbat disparut vineri, a fost gasit mort intr-o fantana

Un barbat in varsta de 45 de ani din localitatea Carbunesti, dat disparut vineri, a fost gasit decedat, intr-o fantana din localitate, au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ). continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru un prezentator. Barbatul a fost gasit mort cu mainile legate la spate

Sfarsit tragic pentru unul dintre cei mai iubiti prezentatori de radio din Liban. Gavin Ford a fost gasit mort in propria sa locuinta, scrie thesun. co. uk. Emisiunea prezentata de acesta era cea mai.

Un bebelus de 1 an, gasit mort pe marginea unui drum din Nisporeni. Mama copilului s-a imbatat si l-a lasat fara supraveghere

Un bebelus de 1 an a fost gasit mort miercuri, 28 noiembrie, pe marginea unui drum din satul Soltanesti, Nisporeni. Copilul ar fi fost lasat in strada fara supraveghere de catre mama sa, iar la scurt timp acesta a inghetat.

A murit de Ziua Nationala. Cadavrul unei femei de 69 de ani a fost gasit pe un camp din Timis

Cadavrul unei femei de 69 de ani a fost gasit pe un camp din Timis, in satul Bulgarus din comuna Lenauheim. Femeia era internata intr-un camin de batrani din localitate. Potrivit reprezentantilor Inspector.

Un violator si-a luat permisie ca sa-si bata nevasta si a uitat sa se mai intoarca la inchisoare. Unde a fost gasit de autoritati

Dumitru Daniel Grosu, un detinut condamnat la 15 ani de inchisoare, a primit o permisie de 24 de ore si nu s-a mai intors la Penitenciarul din Botosani. El a fost gasit de autoritati intr-un cimitir. Localnicii.

Motivul halucinant pentru care a evadat un violator din Romania. A fost gasit ulterior in cimitirul satului natal

Un detinut din Penitenciarul Botosani care a primit o permisie de 24 de ore nu s-a mai intors la apel. Acesta a evadat, spun localnicii din satul sau natal, pentru a-si bate sotia. A fost gasit de echipele speciale trimise pe urmele sale intr-un cimitir. Detinutul era inchis pentru viol.

VIDEO Copilul care se incapataneaza sa traiasca dupa ce a fost declarat mort la nastere. Cum invata sa mearga din nou

Ionut Dobroschi, un baietel din Sighetu Marmatiei pe care medicii l-au crezut mort la nastere, invata sa mearga la 10 ani in urma unei terapii inovative pe care o face in Spania cu fonduri stranse din donatiile romanilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )