Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul halucinant pentru care a evadat un violator din Romania. A fost gasit ulterior in cimitirul satului natal

Adevărul Adevărul,
Motivul halucinant pentru care a evadat un violator din Romania. A fost gasit ulterior in cimitirul satului natal

Un detinut din Penitenciarul Botosani care a primit o permisie de 24 de ore nu s-a mai intors la apel. Acesta a evadat, spun localnicii din satul sau natal, pentru a-si bate sotia. A fost gasit de echipele speciale trimise pe urmele sale intr-un cimitir. Detinutul era inchis pentru viol. continuă pe Adevărul

Care sunt orasele din Romania care se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii

Cluj-Napoca, Timisoara si Galati sunt orasele in care autoritatile se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii, la polul opus fiind Ploiesti, Constanta si Craiova, insa niciuna din marile primarii din Romania nu a acumulat macar jumatate din scorul.

MOTIVUL SOCANT pentru care un barbat de 93 de ani si-a ucis sotia de 91 de ani: A trait....

Un barbat in varsta de 93 de ani si-a ucis sotia in varsta de 91 de ani, dupa care s-a sinucis. Paul Palmonari, in varsta de 93 de ani, din Bologna, n-a mai suportat sa-si vada sotia, care era.

Studentii la Medicina ii raspund ministrului Pintea: Exista multe motive pentru care medicii tineri pleaca din Romania

Federatia Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania FASMR) a reactionat, marti, dupa ce ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul incheierea unui act aditional la contractele de munca ale rezidentilor, astfel incat acestia sa.

Tinerii din Romania, Bulgaria, Italia si Spania vor fi sprijiniti in vederea angajarii

600 de tineri din Romania, Bulgaria, Italia si Spania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 29 de ani, care nu sunt la scoala, nu urmeaza o forma de pregatire si nici nu muncesc NEET) vor beneficia, in perioada 2018-2021, de instruire si suport pentru a.

A avut cel mai TARE talk-show din Romania, dar s-a retras de ani buni. Cum arata si cu ce se ocupa acum MARIUS TUCA (FOTO)

S-au scurs 20 de ani de cand era regele absolut al talk-show-urilor din Romania. Astazi, Marius Tuca, retras de ani buni, este un boem manager de radio care scrie constant poezii. Proprietar al Smart FM, fostul.

UDMR, mesaj la sedinta solemna de Centenar: Comunitatea maghiara din Romania a reusit sa-si pastreze identitatea

Senatorul UDMR Novak Csaba-Zoltan a afirmat, miercuri, la sedinta solemna a Parlamentului, ca maghiarii din Romania nu se pot raporta la acest Centenar la fel ca majoritatea romanilor, intrucat ceea ce.

Motivul pentru care aceasta fotografie a devenit virala pe internet

Poza unui barbat barbat cautat de politie a devenit virala dupa ce politia din West Midlands a publicat pe Facebook o imagine cu el. Internautii auglumit pe seama modului in care arata parul acestuia.

Motivul pentru care preotul Ciulei si-a dat foc in fata Catedralei: Sunt impotriva coruptiei din Biserica Ortodoxa

Trebuie sa recurg la o forma de protest - incendierea in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Asa am de gand sa fac, pentru ca Biserica Ortodoxa nu este deschisa la un dialog. Este abuziva! Sunt impotriva.

Motivul dramatic pentru care un fost militar si-a pus capat zilelor la Braila: N-a mai putut suporta

Barbatul s-a aruncat de la etajul doi, pe geamul apartamentului in care locuia. Sotia lui, desi era in casa in acel moment, nu a stiut nimic. Femeia a aflat ca sotul ei s-a sinucis de la politistii care i-au batut la usa.

Ministerul Sanatatii a facut lista medicamentelor care nu ar trebui sa lipseasca din Romnia. ntre ele: citostatice, vaccinuri si imunoglobulina care nu se gasesc frecvent

Ministerul Sanatatii anunta ca a finalizat elaborarea listei de medicamente de interes strategic pentru Romania, avand la baza lista medicamentelor esentiale publicata de Organizatia Mondiala a Sanatatii adaptata si completata conform nevoilor terapeutice ale tarii noastre. Pe lista elaborata de MS apar citostatice esentiale care lipsesc din Romania, precum Cisplatin, vaccinuri care au inregistrat frecvent discontinuitati anti-rujeolic si anti-hepatitic), precum si imunoglobulina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )