Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un barbat a fost arestat n Marea Britanie dupa ce a vrut sa fure Magna Carta

Hotnews Hotnews,
 Un barbat a fost arestat n Marea Britanie dupa ce a vrut sa fure Magna Carta

Un barbat a fost arestat in Salisbury pentru ca a incercat sa fure Magna Carta, unul dintre cele mai importante documente din istoria Angliei care sta la baza sistemului britanic care nu are o constitutie scrisa. continuă pe Hotnews

Un barbat a fost arestat in timp ce incerca sa fure un exemplar din Magna Carta expus la Catedrala din Salisbury

Autoritatile britanice au arestat un barbat care a incercat sa fure un exemplar al Magna Carta expus la Catedrala din Salisbury, in sudul Angliei. Magna Carta este un document de referinta pentru istoria universala.

Facebook a inchis mai multe pagini, grupuri si conturi din Iran folosite pentru influentarea politicii din SUA si Marea Britanie

Facebook a anuntat ca a inchis 82 de pagini, grupuri si conturi din Iran folosite pentru influentarea politicii din SUA si Marea Britanie cu mesaje despre imigratie si relatii interasiale.

SUA: Seria neagra a coletelor cu bombe artizanale continua: Un suspect a fost arestat

Seria neagra a coletelor cu bombe artizanale adresate unor personalitati anti-Trump a continuat vineri, cei vizati fiind un senator democrat si fostul director al comunitatii americane de informatii. Un suspect a fost arestat in legatura cu aceste incidente, care survin cu cateva zile inainte de alegerile de la mijloc de mandat.

Rapperul Ice-T a fost arestat. Motivul pentru care politistii i-au pus catusele este halucinant

Actorul si rapperul Ice-T a fost arestat fiindca nu a nu a platit taxa pentru podul George Washington. El nu avea nici numere de inmatriculare la masina pe care o conducea, motiv pentru care a primit si.

Un suspect in cazul coletelor cu bombe din SUA a fost arestat

Autoritatile americane au arestat un barbat suspectat ca ar vinovat de expedierea pachetelor cu explozibil in SUA. Potrivit primelor informatii, anchetatorii cred ca unul dintre colete a plecat de la un.

Barbatul suspectat ca a expediat pachetele suspecte din SUA a fost arestat

Autoritatile federale au arestat un barbat in cazul pachetelor cu explozibil expediate in SUA. Anchetatorii americani cred ca cel putin unul dintre coletele explozive a plecat de la un oficiu postal din.

Un suedez a fost arestat n Turcia pentru presupuse legaturi cu miscarea separatista kurda PKK

Autoritatile din Turcia au anuntat, miercuri, ca au arestat un cetatean suedez despre care se crede ca ar avea legaturi cu Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), miscare separatista considerata drept organizatie terorista de Ankara, Washington si UE, informeaza cotidianul The New York Times, conform Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )