Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un barbat a fost arestat in timp ce incerca sa fure un exemplar din Magna Carta expus la Catedrala din Salisbury

Adevărul Adevărul,
Un barbat a fost arestat in timp ce incerca sa fure un exemplar din Magna Carta expus la Catedrala din Salisbury

Autoritatile britanice au arestat un barbat care a incercat sa fure un exemplar al Magna Carta expus la Catedrala din Salisbury, in sudul Angliei. Magna Carta este un document de referinta pentru istoria universala. continuă pe Adevărul

SUA: Seria neagra a coletelor cu bombe artizanale continua: Un suspect a fost arestat

Seria neagra a coletelor cu bombe artizanale adresate unor personalitati anti-Trump a continuat vineri, cei vizati fiind un senator democrat si fostul director al comunitatii americane de informatii. Un suspect a fost arestat in legatura cu aceste incidente, care survin cu cateva zile inainte de alegerile de la mijloc de mandat.

Rapperul Ice-T a fost arestat. Motivul pentru care politistii i-au pus catusele este halucinant

Actorul si rapperul Ice-T a fost arestat fiindca nu a nu a platit taxa pentru podul George Washington. El nu avea nici numere de inmatriculare la masina pe care o conducea, motiv pentru care a primit si.

Un suspect in cazul coletelor cu bombe din SUA a fost arestat

Autoritatile americane au arestat un barbat suspectat ca ar vinovat de expedierea pachetelor cu explozibil in SUA. Potrivit primelor informatii, anchetatorii cred ca unul dintre colete a plecat de la un.

Barbatul suspectat ca a expediat pachetele suspecte din SUA a fost arestat

Autoritatile federale au arestat un barbat in cazul pachetelor cu explozibil expediate in SUA. Anchetatorii americani cred ca cel putin unul dintre coletele explozive a plecat de la un oficiu postal din.

Un suedez a fost arestat n Turcia pentru presupuse legaturi cu miscarea separatista kurda PKK

Autoritatile din Turcia au anuntat, miercuri, ca au arestat un cetatean suedez despre care se crede ca ar avea legaturi cu Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), miscare separatista considerata drept organizatie terorista de Ankara, Washington si UE, informeaza cotidianul The New York Times, conform Mediafax.

A fost schimbata cea mai longeviva lampa din Spitalul Judetean Arad. A fost acolo timp de 80 de ani

Obiectul de iluminat era, de fapt, cea mai veche piesa din spital, fiind acolo din anii 30. Asadar, pe cat de veche, pe atat de rezistenta a fost lampa, care a fost in spital pentru aproape 80 de ani. Mai.

Cum a fost primit discursul lui Klaus Iohannis din Parlamentul European

Discursul de marti al presedintelui roman Klaus Iohannis privind viitorul Uniunii din cadrul plenului Parlamentului European a fost perceput drept unul proeuropean si care a pledat pentru integrare si unitate, dar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )