Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat a fost condamnat la nchisoare pe viata, dupa ce a infectat n mod intentionat mai multi barbati cu HIV

Hotnews Hotnews,
 Un barbat a fost condamnat la nchisoare pe viata, dupa ce a infectat n mod intentionat mai multi barbati cu HIV

Un barbat din Edinburgh a fost condamnat la inchisoare pe viata, dupa ce a infectat in mod intentionat mai multi barbati cu HIV, informeazaThe Guardian. continuă pe Hotnews

Un barbat a fost condamnat la nchisoare pe viata, dupa ce a infectat n mod intentionat mai multe persoane cu HIV

Un barbat din Edinburgh a fost condamnat la inchisoare pe viata, dupa ce a infectat in mod intentionat mai multi barbati cu HIV, informeazaThe Guardian.

Faze tari: Un iesean a fost condamnat dupa ce a jucat la pacanele banii din fonduri europene pentru fermieri; 'Barbatul cu trei fete' este prima persoana din lume ce a trecut prin doua transplanturi faciale; Senatul Nigeriei nu se mai poate ntruni

Tehnologia care ar putea invia virtual o persoana draga decedata. Nemurirea virtuala este tehnologia prin care o persoana decedata ar putea fi adusa. O tanara a ajuns fara sa vrea pe pliantele Jandarmeriei, dupa un protest. O tanara de 28 ani din Bucuresti acuza Jandarmeria bistriteana ca a folosit.

Scene socante petrecute pe o sosea. Un barbat a fost calcat de masina, dupa ce s-a certat cu un sofer in trafic

Scene socante petrecute pe o sosea din Belgia. Camerele de supraveghere au surprins un barbat care l-a calcat pe un altul cu masina dupa o altercatie in trafic. Soferul s-a luat la cearta cu un individ.

Un barbat a fost batut si jefuit de fiul sau. Agresorul i-a luat inelul de aur pentru a-l vinde la o casa de amanet

Un tanar a fost retinut de Politie dupa ce si-a batut si amenintat tatal, pe care apoi l-a talharit, luandu-i un inel de aur.

Braila: Trei oameni au scapat cu viata dupa ce o masina s-a rostogolit de cateva ori pe sosea si s-a oprit intr-un stalp (VIDEO SOCANT)

Accident teribil la Braila. Trei oameni care au iesit nevatamati dintr-o masina care dupa ce a fost lovita de un alt autoturism, pur si simplu, a zburat pe sosea. Masina s-a rostogolit de cateva ori si s-a.

LOTO 6/49. Premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat din nou, dupa o saptamana

Premiul de categoria I la Loto 6/49, in valoare de peste 295. 000 de euro, a fost castigat duminica, la o agentie din Targu Jiu. Astazi, 15 aprilie 2018, s-a castigat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )