Libnet.ro
UNICEF

06:30

Un barbat a fost CRUCIFICAT in Arabia Saudita. De ce fapte a fost acuzat

B1 B1,
Un barbat a fost CRUCIFICAT in Arabia Saudita. De ce fapte a fost acuzat

Arabia Saudita a executat si crucificat un barbat din Myanmar, in orasul sfant Mecca, informeaza Bloomberg. Elias Abulkalaam Jamaleddeen a fost acuzat ca a intrat in casa unei femei din Myanmar, a tras cu. continuă pe B1

Barbat, crucificat n Arabia Saudita pentru crima si furt

Arabia Saudita a executat si crucificat, miercuri, un barbat din Myanmar in orasul sfant Mecca, intr-o forma de pedeapsa rezervata doar pentru cele mai grave infractiuni, relateazaBloombergquint. com.

Arabia Saudita isi retrage mii de studenti din Canada pe fondul conflictului diplomatic intre cele doua tari

Arabia Saudita intentioneaza sa-si retraga toti studentii care invata in Canada ca urmare a conflictului iscat intre cele doua tari privind drepturile omului, relateaza Business Insider.

Scandal de proportii intre Arabia Saudita si Canada, dupa ce canadienii au cerut Riadului sa elibereze activistii pentru drepturile femeilor

Arabia Saudita i-a ordonat ambasadorului canadian sa paraseasca tara si a suspendat contractele comerciale si de investitii pe relatia cu Ottawa, dupa ce Ministerul de Externe din Canada a cerut Riadului sa.

Arabia Saudita il expulzeaza pe ambasadorul Canadei la Riad in urma unor critici cu privire la drepturile omului

Arabia Saudita a anuntat luni ca a decis sa-l expulzeze pe ambasadorul Canadei la Riad si sa inghete orice relatii comerciale, in replica la critici repetate ale Ottawei cu privire la reprimarea unor activisti in domeniul drepturilor omului, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )