Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat gazat in Piata Victoriei a murit la o saptamana dupa proteste (VIDEO)

B1 B1,
Un barbat gazat in Piata Victoriei a murit la o saptamana dupa proteste (VIDEO)

Un barbat in varsta de 62 de ani a murit la o saptamana dupa ce a fost prezent la protestul din Piata Victoriei, unde a lesinat din cauza gazelor lacrimogene pulverizate de jandarmi. Anuntul a fost facut de. continuă pe B1

Un barbat gazat in Piata Victoriei a murit la o saptamana dupa proteste. S-a deschis dosar PENAL (VIDEO)

00: S-a deschis dosar penal in acest caz, dupa ce politistii au fost sesizati de medici. Moarte subita a unui protestatar din judetul Teleorman. Barbatul a pierit in urma unor probleme grave de.

Un barbat care s-a simtit rau dupa ce a participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei a murit la Spitalul Alexandria. Politia a fost sesizata

La sesizarea medicilor de la Spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria, Politia a deschis un dosar penal in legatura cu decesul unui barbat in varsta de 62 de ani, care s-a simtit rau dupa ce a participat la protestul diasporei din 10 august din Piata Victoriei si a murit la spitalul din Alexandria. Anchetatorii au dispus efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cauza decesului.

DSU, precizari despre barbatul care a murit la o saptamana dupa ce a fost gazat in Piata Victoriei: Pacientul suferea de boli cronice

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a precizeaza ca barbatul care a murit la zece zile dupa ce a participat la protestul din Piata Victoriei, unde a inhalat gaze lacrimogene, suferea de boli cronice.

Venim cu o lumanare in memoria PROTESTATARULUI MORT! Piata Victoriei se va lumina LUNI SEARA in amintirea teleormaneanului GAZAT de jandarmi (FOTO)

Romanii isi dau intalnire, luni seara, in Piata Victoriei, pentru a aprinde o lumanare in memoria protestatarului teleormanean care a murit la o saptamana dupa ce a fost gazat de jandarmi la.

Un barbat care s-a simtit rau dupa ce a participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei a murit la spitalul din Alexandria. Medicii au sesizat Politia

Politistii din Teleorman au deschis dosar penal dupa ce reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria i-au sesizat in legatura cu decesul unui barbat in varsta de 62 de ani, care s-a simtit rau dupa ce a participat la protestul diasporei din 10 august din Piata Victoriei si a murit la spitalul din Alexandria. Cauza decesului barbatului va fi stabilita cu exactitate in urma efectuarii necropsiei.

Primele precizari ale Spitalului Judetean Alexandria despre PROTESTATARUL MORT la cateva zile de la GAZAREA din Piata Victoriei

Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria vine, luni, cu primele precizari in cazul mortii protestatarului care a murit la o saptamana dupa ce a participat la manifestatia anti PSD din Piata Victoriei, unde i .

Un barbat care s-a simtit rau dupa ce a participat la protestul din 10 august a murit la Spitalul Alexandria. Initial ar fi refuzat internarea. Politia a fost sesizata

La sesizarea medicilor de la Spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria, Politia a deschis un dosar penal in legatura cu decesul unui barbat in varsta de 62 de ani, care s-a simtit rau dupa ce a participat la protestul diasporei si a murit la spitalul din Alexandria. Anchetatorii au dispus efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cauza decesului. Conform primelor date, la miting a fost consultat, dar a refuzat transportul la spital.

Primele imagini cu PROTESTATARUL MORT la o saptamana de la GAZAREA din Piata Victoriei: Dupa interventia jandarmilor i-a curs sange pe nas, i s-a facut rau... (FOTO, VIDEO)

Au aparut primele imagini cu protestatarul care a murit la o saptamana dupa ce a participat la protestul din 10 august, cand jandarmii au dat cu gaze lacrimogene inspre protestatari. Ilie Gazea era din.

Primele imagini cu PROTESTATARUL MORT la o saptamana de la GAZAREA din Piata Victoriei (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu protestatarul care a murit la o saptamana dupa ce a participat la protestul din 10 august, cand jandarmii au dat cu gaze lacrimogene inspre protestatari. Ilie Gazea era din.

Un nou protest in Piata Victoriei, la o saptamana dupa violentele de la mitingul diasporei (FOTO)

UPDATE: Aproximativ 400 de persoane protesteaza in Piata Victoriei. Unii dintre protestatari poarta masti de gaze. Un nou protest are loc vineri seara in Piata Victoriei din Capitala. Este vorba.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )