Libnet.ro
UNICEF

20:30

Primele imagini cu PROTESTATARUL MORT la o saptamana de la GAZAREA din Piata Victoriei: Dupa interventia jandarmilor i-a curs sange pe nas, i s-a facut rau... (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini cu PROTESTATARUL MORT la o saptamana de la GAZAREA din Piata Victoriei: Dupa interventia jandarmilor i-a curs sange pe nas, i s-a facut rau... (FOTO, VIDEO)

Au aparut primele imagini cu protestatarul care a murit la o saptamana dupa ce a participat la protestul din 10 august, cand jandarmii au dat cu gaze lacrimogene inspre protestatari. Ilie Gazea era din. continuă pe B1

Primele imagini cu PROTESTATARUL MORT la o saptamana de la GAZAREA din Piata Victoriei (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu protestatarul care a murit la o saptamana dupa ce a participat la protestul din 10 august, cand jandarmii au dat cu gaze lacrimogene inspre protestatari. Ilie Gazea era din.

Primele precizari ale Spitalului Judetean Alexandria despre PROTESTATARUL MORT la cateva zile de la GAZAREA din Piata Victoriei

Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria vine, luni, cu primele precizari in cazul mortii protestatarului care a murit la o saptamana dupa ce a participat la manifestatia anti PSD din Piata Victoriei, unde i .

Noi imagini cu protestatarul mort chiar din momentul in care a inhalat gaze si a avut nevoie de ingrijiri medicale (FOTO, VIDEO)

Au aparut noi imagini cu Ilie Gazea, barbatul in varsta de 68 de ani de ani care a murit la o saptamana dupa ce a participat la mitingul violent din Piata Victoriei din 10 august. Imaginile incarcate pe.

Procurorul General si-a intrerupt concediul pentru a se ocupa de dosarul VIOLENTELOR de la protestele din Piata Victoriei

Procurorul General, Augustin Lazar, si-a intrerupt concediul in contextul in care Parchetul General intrumenteaza dosarul violentelor de la mitingul de pe 10 august din Piata Victoriei. Amintim ca un barbat.

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului ii JIGNESTE pe protestatarii din Piata Victoriei: DIASPORENI sau M**ENGISTI? (FOTO)

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tanasescu, a scris un mesaj cel putin jignitor la adresa miilor de romani care au participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Diasporeni.

Imagini din centrul de comanda. De aici s-a coordonat interventia din Piata Victoriei

Adrian Ursu a prezentat intr-o Editie speciala, la Antena 3, cum arata centrul din care au fost coordonate operatiunile din Piata Victoriei, din data de 10 august. Este vorba de un centru de.

A fost gasit pistolul furat de la femeia jandarm in timpul violentelor din Piata Victoriei (FOTO)

Arma furata in timpul violentelor de la mitingul diasporei din 10 august a fost recuperata. Aceasta a fost sustrasa de la femeia jandarm care a fost agresata dupa ce a ramas izolata alaturi de un gol in.

Se anunta un nou PROTEST MASIV, la o luna de la violentele din Piata Victoriei: `Cerem demisia lui Dragnea. Noi suntem poporul. Noi nu cedam`

Romanii se pregatesc sa iasa din nou in strada in numar foarte mare pentru a cere demisia Guvernului. Noul protest masiv este anuntat pentru data de 10 septembrie, la o luna de la protestul diasporei care s-a.

incep audierile jandarmilor care au intervenit in forta la protestul din Piata Victoriei (VIDEO)

Incep audierile jandarmilor care au intervenit brutal in Piata Victoriei. Aproape 300 de plangeri sunt pe masa procurorilor in urma protestelor violente din 10 august. Audierile fortelor de ordine se vor face la Pa.

VIRAL. Povestea fotografiei cu jandarmul care filosofeaza in mijlocul protestelor din Piata Victoriei (FOTO)

In haosul si disperarea dezlantuite in Piata Victoriei, pe 10 august, unul dintre jandarmi a avut timp sa se aseze pe scaun si sa se odihneasca putin. Momentul a fost surprins de jurnalistul Dragos Sasu,.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3166 seconds )