Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat infectat cu SARS-CoV-2 a murit la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Un barbat infectat cu SARS-CoV-2 a murit la domiciliu

Directia de Sanatate Publica Olt a raportat sambata, 21 noiembrie 2020, trei decese ale unor pacienti diagnosticati cu COVID-19. Unul dintre acestia a murit la domiciliu. continuă pe Adevărul

Directia de Sanatate Publica Sibiu va fi condusa de un medic militar, cu grad de colonel

Directia de Sanatate Publica DSP) a Judetului Sibiu va fi condusa de un colonel, medic militar. mandatul lui incepe miercuri, 18 noiembrie.

Dansatoarea Emy, angajata la Directia de Sanatate Publica Bucuresti (VIDEO)

De la dansatoare in videoclipurile manelistilor, direct specialist la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti. Emy dansatoarea, pe numele ei real, Maria Emylia Florescu, va ocupa functia de inspector de.

Expert in sanatate publica, avertisment infricosator cu privire la destinatia cea mai iubita de romani: Riscul de infectie este extrem de mare

Pe langa autoritati, expertii in sanatate publica vin cu avertizari vizavi de zonele cu cel mai mare risc de transmitere a virusului ucigas. Recent, Razvan Cherches a transmis un mesaj prin care le aduce tuturor romanilor la cunostinta riscurilor la care se expun daca aleg sa plece in vacanta in anumite destinatii din Romania. Acesta .

Specialistul in Sanatate Publica Razvan Chereches: Restaurantele, magazinele de cartier si salile de sport, surse de infectare cu noul coronavirus (VIDEO)

Restaurantele ar fi principala sursa de infectare cu coronavirus, de 4 ori mai riscante decat salile de sport, arata un studiu publicat in revista Nature. in acest context, specialistul in Sanatate Publica.

Directia de Sanatate Publica, despre angajarea dansatoarei Emy: Nu a semnat cu DSP Bucuresti niciun contract. Nu a lucrat nicio zi si nu este angajata

Sefa DSP Bucuresti a venit cu precizari, vineri, in ceea ce priveste cazul dansatoarei care ar fi fost angajate pe post de inspector de specialitate debutant. Oana Nicolescu a precizat ca Maria Emilya.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )