Libnet.ro
UNICEF

06:15

Un barbat a intrat in coma dupa ce a consumat o conserva de peste

Adevărul Adevărul,
Un barbat a intrat in coma dupa ce a consumat o conserva de peste

Un barbat din Iasi a ajuns in stare grava la spital dupa ce a mancat o conserva de peste. A fost diagnosticat cu botulism. Specialistii arata ca boala poate fi contactata dupa ce se consuma conserve sau peste marinat. continuă pe Adevărul

Un barbat a intrat in coma dupa ce a mancat o conserva de peste, la Iasi

Un barbat din Iasi a ajuns in stare grava la spital dupa ce a mancat o conserva de peste. A fost diagnosticat cu botulism. Specialistii arata ca boala poate fi contactata dupa ce se consuma conserve sau.

Un barbat din Iasi este in coma dupa ce a mancat o conserva de peste: Am avut cazuri si de la zacusca, am avut cazuri si de la carnati!

Un barbat din Iasi a ajuns in stare grava la spital si acum este in coma dupa ce a mancat o conserva de carne preparata in casa. Carnea de peste tinuta in conditii improprii a favorizat aparitia unei.

Barbat din Iasi, in coma cu botulism dupa ce a mancat o conserva de peste facuta in casa

Un barbat din Iasi este internat la Spitalul de Boli Infectioase, fiind diagnosticat cu botulism, dupa ce a mancat o conserva de peste preparata in casa. Acesta este in coma, internat in sectia de Anestezie Terapie Intensiva, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )