Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un barbat a murit in Capitala, dupa ce un copac s-a prabusit peste el in urma furtunii

Hotnews Hotnews,
 Un barbat a murit in Capitala, dupa ce un copac s-a prabusit peste el in urma furtunii

Un barbat a murit, miercuri seara, dupa ce a fost lovit de un copac prabusit din cauza vantului puternic in Sectorul 5 al Capitalei, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov. continuă pe Hotnews

VIDEO FOTO Un barbat a murit, in Capitala, dupa ce un copac a cazut peste el. Care este situatia in restul tarii

Bucurestiul va fi afectat de o vijelie, miercuri, intre orele 20. 00 si 03. 00, potrivit reprezentantilor Administratiei Nationale de Meteorologie, care a avut loc la sedinta desfasurata la Primaria Capitalei.

Un barbat a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste el in urma furtunii din Capitala

ACTUALIZARE 22:12 Un barbat a murit, in aceasta seara, dupa ce a fost lovit de un copac prabusit din cauza vantului puternic in Sectorul 5 al Capitalei, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov. *ACTUALIZARE 21:14 ISU Bucuresti - Ilfov: Copaci cazuti pe carosabil, pe fire de electricitate si pe o masina, in urma ploii si vantului din Capitala *ACTUALIZARE 20:10 Grindina de mari dimensiuni in Teleorman, zeci de masini fiind avariate *ACTUALIZARE 17:54 Haos in traficul din Bucuresti: nu se circula in cele mai importante zone *Vezi in textul articolului masurile si recomandarile IGSU in caz de furtuna.

Ironia sortii! Ce scria pe poarta de intrare in Timisoara, care s-a prabusit peste masina unui tanar

Furtuna a facut mai multe victime la Timisoara, duminica dupa-amiaza. Una dintre victime, un tanar de 24 de ani, a sfarsit strivit in propria masina, dupa ce poarta instalata la intrarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )