Libnet.ro
UNICEF

07:16

Un barbat a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste el in urma furtunii din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un barbat a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste el in urma furtunii din Capitala

ACTUALIZARE 22:12 Un barbat a murit, in aceasta seara, dupa ce a fost lovit de un copac prabusit din cauza vantului puternic in Sectorul 5 al Capitalei, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov. *ACTUALIZARE 21:14 ISU Bucuresti - Ilfov: Copaci cazuti pe carosabil, pe fire de electricitate si pe o masina, in urma ploii si vantului din Capitala *ACTUALIZARE 20:10 Grindina de mari dimensiuni in Teleorman, zeci de masini fiind avariate *ACTUALIZARE 17:54 Haos in traficul din Bucuresti: nu se circula in cele mai importante zone *Vezi in textul articolului masurile si recomandarile IGSU in caz de furtuna. continuă pe Ziarul Bursa

PMB: In zona in care un barbat a murit lovit de un copac existau avertizari de pericol; arborele se afla in curtea unui imobil al societatii Kandia Dulce SA

In zona din Sectorul 5 al Capitalei, pe Soseaua Viilor, unde un barbat a murit miercuri seara dupa ce a fost lovit de un copac prabusit din cauza vantului, se aflau afise prinse de o banda de delimitare care avertizau asupra pericolului de prabusire, informeaza Primaria Capitalei, care precizeaza ca imobilul in curtea caruia se afla copacul apartine societatii Kandia Dulce SA, potrivit news. ro.

Un barbat a murit in Capitala, dupa ce un copac s-a prabusit peste el in urma furtunii

Un barbat a murit, miercuri seara, dupa ce a fost lovit de un copac prabusit din cauza vantului puternic in Sectorul 5 al Capitalei, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov.

Un bucurestean a murit dupa a fost lovit de un copac doborat de furtuna de miercuri seara (FOTO, VIDEO)

Un barbat in varsta de 42 de ani din Bucuresti a decedat miercuri seara dupa ce a fost lovit de copac doborat de vantul din timpul furtunii. Tragedia a avut loc pe Soseaua Viilor din Capit.

Furtuna a facut prima victima. Un muncitor a murit, dupa ce vantul puternic l-a doborat de la inaltime

Tragedie in Targoviste, dupa ce un barbat de doar 32 de ani, care fusese angajat sa puna tabla pe o casa, s-a dezechilibrat si s-a prabusit in gol. Barbatul lucra la acoperisul unei.

Ironia sortii! Ce scria pe poarta de intrare in Timisoara, care s-a prabusit peste masina unui tanar

Furtuna a facut mai multe victime la Timisoara, duminica dupa-amiaza. Una dintre victime, un tanar de 24 de ani, a sfarsit strivit in propria masina, dupa ce poarta instalata la intrarea.

FOTO Accident ingrozitor pe linia ferata. Un barbat a murit, iar o adolescenta de 15 ani a fost ranita

Un barbat a murit dupa ce tractorul pe care-l conducea s-a lovit de un tren, iar o minora, de 15 ani, calatoare in tren, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor si o contuzie lombara, fiind transportata la spital.

Un vasluian a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

Un barbat a murit, in Vaslui, dupa ce a fost lovit de fulger pe camp, iar o femeie este in stare grava, dupa ce a sufeit aceeasi soata, potrivit Mediafax.

Nici prostitutia nu mai e ce-a fost: Barbat santajat dupa ce a fost filmat facand sex simultan cu o prostituata si cu proxenetul ei

Initial nu parea o zi proasta - 21 decembrie 2016 - pentru un barbat din Satu Mare care a apelat la o prostituata in urma unui site de anunturi. Si asta pentru ca dama de companie a venit cu tot cu pr.

Caz socant! Un bebelus a murit dupa slubja de botez

Un nou-nascut din judetul Iasi si-a pierdut viata intr-un mod absolout bizar. Imediat dupa slujba de botez, medicii au fost solicitati sa intervina. in ciuda manevrelor de resuscitare, micutul nu a .

Caz socant! Un bebelus a murit dupa slujba de botez

Un nou-nascut din judetul Iasi si-a pierdut viata intr-un mod absolout bizar. Imediat dupa slujba de botez, medicii au fost solicitati sa intervina. in ciuda manevrelor de resuscitare, micutul nu a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )