Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un barbat a murit, dupa ce a fost impuscat de un politist, fiind surprins la furat de lemne

România Liberă România Liberă,
Un barbat a murit, dupa ce a fost impuscat de un politist, fiind surprins la furat de lemne

Un barbat a murit, duminica, dupa ce a fost impuscat de un politist in timp ce a fost surprins la furat de lemne si nu s-a oprit la somatii, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul sase al unui bloc de pe strada Poienelor

Tragedia s-a petrecut aseara, iar politistii fac cercetari pentru a stabili daca este vorba despre un accident sau o sinucidere. Barbatul a murit pe loc.

Tragedie in Florenta. Un turist a murit, dupa ce bucati din zidurile unei biserici au cazut peste el

Un turist, in varsta de 52 de ani, din Spania, a murit, dupa ce peste el au cazut bucati din zidul unei renumite biserici din Florenta, potrivit Independent. Turistul a murit in timp ce se.

Ancheta la cel mai mare spital din Moldova: Un barbat internat pentru o complicatie a diabetului a murit dupa ce a contractat o bacterie (VIDEO)

Ancheta la spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, cea mai mare unitate medicala din Moldova, dupa ce un pacient, care s-a internat sa-si trateze o complicatie a diabetului, a murit. Familia vrea s.

Barbat retinut dupa ce a batut un taximetrist si i-a furat masina, in Capitala

Un barbat a fost retinut de Politia Capitalei, dupa ce a agresat un taximetrist si i-a furat masina. El fusese luat de taximetrist din Campina si ceruse sa fie dus in Capitala, iar pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti l-a agresat pe taximetrist, iar cand acesta a reusit sa iasa din masina pentru a cere ajutor barbatul a fugit cu masina, scrie news. ro.

Atac armat la un liceu din Brazilia. Cel putin doi tineri au murit, dupa ce un adolescent a deschis focul - VIDEO

Cel putin doi tineri au decedat si alti trei au fost ranite, dupa ce un adolescent a deschis focul la liceul unde studia din statul Goiana, in apropierea capitalei braziliene, conform politiei, citate de BFM.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )