Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta la cel mai mare spital din Moldova: Un barbat internat pentru o complicatie a diabetului a murit dupa ce a contractat o bacterie (VIDEO)

B1 B1,
Ancheta la cel mai mare spital din Moldova: Un barbat internat pentru o complicatie a diabetului a murit dupa ce a contractat o bacterie (VIDEO)

Ancheta la spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, cea mai mare unitate medicala din Moldova, dupa ce un pacient, care s-a internat sa-si trateze o complicatie a diabetului, a murit. Familia vrea s. continuă pe B1

Cel mai modern spital din Moldova va fi construit la Odobesti. Cine este investitorul si cati bani costa

Unitatea medicala va avea 160 de paturi si personalul medical va fi format atat din romani, cat si medici de alte nationalitati.

Localnicii cer ca fostul episcop de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, sa fie sters de pe peretii bisericilor

Episcopul de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, a parasit functia, dar imaginea inca apare pictata in zeci de biserici. Corneliu Barladeanu a fost pictat.

Cel mai mare targ de profil medical din Vestul Romaniei va reuni peste o suta de expozanti

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 2-4 noiembrie 2017, cea mai mare expozitie de profil medical din Vestul Romaniei si una dintre cele mai importante la nivel national, targul Ar-Medica. Este vorba despre editia XXIV.

VIDEO Cornel Penu, cel mai mare portar de handbal al lumii in anii 70, a fost prezent printre elevii si profesorii buzoieni

Eveniment de neuitat, gazduit astazi de Colegiul National BP Hasdeu din Buzau. Cel mai mare portar de handbal al lumii in anii 70, legendarul Cornel Penu, a fost prezent printre elevii si profesorii buzoieni. Absolvent al Liceului Hasdeu, Penu a venit la Buzau pentru a lansa cartea Penu. A apara. A castiga. A trai, lucrare scrisa de marele handbalist impreuna cu jurnalistul sportiv Cristian Geambasu, si el absolvent al colegiului Hasdeu.

IKEA incepe constructia celui de-al doilea magazin din Romania, cel mai mare din sud-estul Europei

Reprezentantii IKEA Romania au anuntat ca au primit autorizatia de constructie pentru cel de-al doilea magazin din Capitala, care va deveni cel mai mare din sud-estul Europei.

Cel mai mare targ de carte din lume, la Frankfurt

La Frankfurt Book Fair au fost prezenti anul trecut peste 7. 500 de expozanti din peste 100 de tari, cu peste 275. 700 de vizitatori.

[P] Cei mai dinamici antreprenori din Moldova vor fi premiati la Iasi in cadrul Galei Campioni in Business 2017

Editia a VII-a a proiectului Campioni in Business debuteaza in acest an la Iasi, miercuri, 25 octombrie 2017, ora 18:00. La gala de premiere care va avea loc la CongressHall, Sala Rossini, vor fi premiati cei mai dinamici antreprenori si companiile cu cele mai bune rezultate de business in anul 2016, din regiunea Moldova.

Cel mai nou cuplu din showbizul international. Cine este noua cucerire a lui Drake (FOTO)

Un nou cuplu din showbizul international pare sa ajunga in centrul atentiei. Este vorba despre Bella Hadid 21 de ani) si Drake 30 de ani), care ar fi impreuna de patru luni, dupa cum sustin.

Austria: Cel mai tanar lider din Europa, Wunderwuzzi Kurz, promite o noua cultura in politica

Sebastian Kurz, 31 de ani, liderul Partidului Popular de centru-dreapta, este noul copil-fantastic Wunderwuzzi) al politicii europene, ocupand functia de ministru de Externe in Austria de la varsta de 27 de ani.

LaDORNA, cel mai nou partener 5 to go (P)

5 to go, cel mai mare lant de cafenele din Romania si totodata unul dintre cele mai puternice brand-uri romanesti din zona business-urilor HoReCa si nu numai, anunta un nou .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )