Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un barbat a murit dupa ce a fost prins sub daramaturile casei sale

Adevărul Adevărul,
Un barbat a murit dupa ce a fost prins sub daramaturile casei sale

Un barbat din Razvad a murit, marti, dupa ce a fost prins sub ramasitele casei pe care voia sa o darame. Acesta incerca sa strice acoperisul unei case batranesti, aflate in curtea sa. continuă pe Adevărul

Interlopul Florin Ghinea, dat in urmarire dupa ce a disparut chiar inaintea unor descinderi ale DIICOT la locuinta sa, a fost prins la Londra

Florin Nicoale Ghinea, cunoscut in lumea interlopa sub porecla Ghenosu, care a disparut in luna mai chiar inaintea unor descinderi ale DIICOT la locuinta sa, fiind dar in urmarire, a fost prins si arestat la Londra, anunta Politia Romana.

Reactia lui Ilie Nastase, dupa ce a fost prins sarutandu-se cu noua iubita: Sotia mea e prin Turcia cu un iubit. Eu sa stau ca prostul, sa ma uit?

Ilie Nastasetraieste iubirea la cote maxime! Celebrul tenismen a oferit o reactie exclusiva pentru www. spynews. ro, imediat dupa ce noi am pus mana pe cele mai hot imagini cu el si cu noua.

Cel putin 39 de persoane au murit dupa ce un depozit de armament din Siria a explodat

Cel putin 39 de persoane, printre care si 12 copii, au murit dupa ce un depozit de armament din orasul Sarmada din provincia Idlib din Siria a explodat, relateaza BBC. Conform rapoartelor, zeci de persoane sunt.

Un barbat evadat in 9 august din Penitenciarul Pelendava - Craiova a fost prins in Craiova

In urma cu putin timp, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dolj, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane au localizat, identificat si prins, in zona intersectiei dintre Bulevardul Carol I si Bulevardul Dacia, din Craiova, barbatul de 26 de ani, din Bucuresti, care a evadat din Penitenciarul Craiova Pelendava, la data de 9 august a. c. , anunta IPJ Dolj.

MAE: Un roman a murit dupa prabusirea segmentului suspendat de autostrada in Italia, in apropiere de Genova

Vesti dramatice din Italia. Un roman se afla printre cei 31 de oameni care au murit in urma prabusurii unui pod de pe o autostrada din apropiere de Genova, potrivit Ministerului Afacerilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )