Libnet.ro
UNICEF

06:30

Un barbat a pus bicarbonat de sodiu in vin. Este uimitor ce s-a intamplat a doua zi

Playtech Playtech,
Un barbat a pus bicarbonat de sodiu in vin. Este uimitor ce s-a intamplat a doua zi

Acesta este testul care face inconjurul lumii. Este uimitor ce s-a intamplat dupa ce un barbat a pus bicarbonat de sodiu in vin. O sa vrei sa incerci si tu. A pus bicarbonat in vin. Ce a urmat intrece orice imaginatie Despre bicarbonatul de sodiu stie toata lumea ca are o multime de intrebuintari casnice, . continuă pe Playtech

O femeie a pus bicarbonat de sodiu la flori. Este incredibil ce s-a intamplat dupa 24 de ore

Bicarbonatul are o multime de intrebuintari. Printre cele mai cunoscute se numara minunile pe care le face cu plantele, fiind ingredient de baza pentru o solutie naturala de curatenie, cat si ajutor in obtinerea unor flori frumoase. Bicarbonat de sodiu adaugat la radacina florilor, minune peste noapte. Trucul face plantele mai puternice Plantele care iubesc .

A pus bicarbonat de sodiu in cosul de gunoi. Ce s-a intamplat apoi a fost total neasteptat

Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din bucataria oricarei gospodine. Relevanta in acest sens este si povestea unei femei care a decis sa arunce la gunoi insa plicul, deoarece mai avea in el doar putina solutie. Ce s-a intamplat apoi. A pus bicarbonat de sodiu in cosul de gunoi Mare i-a fost mirarea cand a vazut .

A pus bicarbonat de sodiu pe oala, ce s-a intamplat dupa doar cateva minute

Ce se intampla daca pui bicarbonat de sodiu intr-o oala? O femeie a facut experimentul acesta, iar mai apoi a ramas uimita dupa ce a vazut la cateva minute. Cum te ajuta asta? A pus bicarbonat de sodiul intr-o oala. Ce s-a intamplat? Multi dintre romani au inceput sa se foloseasca din ce in ce .

A pus bicarbonat in frigider, peste noapte. Ce s-a intamplat a doua zi, cand a deschis usa

Bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat in diferite ramuri: medical, igiena si curatare. Sfera in care se poate folosi chiar si abuziv este cea din urma, fiind ingredientul minune uzitat din batrani incoace. Te scapa de pete, readuce luciul vaselor, dezinfecteaza suprafetele si schimba mirosul urat din frigider. Curatenie cu bicarbonat de sodiu. Pune-l in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )