Libnet.ro
UNICEF

16:15

A pus bicarbonat in frigider, peste noapte. Ce s-a intamplat a doua zi, cand a deschis usa

Playtech Playtech,
A pus bicarbonat in frigider, peste noapte. Ce s-a intamplat a doua zi, cand a deschis usa

Bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat in diferite ramuri: medical, igiena si curatare. Sfera in care se poate folosi chiar si abuziv este cea din urma, fiind ingredientul minune uzitat din batrani incoace. Te scapa de pete, readuce luciul vaselor, dezinfecteaza suprafetele si schimba mirosul urat din frigider. Curatenie cu bicarbonat de sodiu. Pune-l in . continuă pe Playtech

A pus bicarbonat pe mobila si l-a lasat cateva minute. E uluitor ce s-a intamplat cand a sters cu carpa

Bicarbonatul de sodiu a revenit in atentia tuturor. Cu toate ca exista nenumarate solutii in supermarket-uri, unii oameni aleg o varianta naturala. Ce se intampla daca iti cureti mobila cu acest compus? Trebuie sa-l lasi cateva clipe sa actioneze. Ccum sa cureti mobila cu bicarbonat de sodiu? Multi dintre romani prefera sa se foloseasca de .

Aurul rosu. Planta minune care te poate imbogati peste noapte. Un kilogram costa 30.000 de euro

Putini stiu ca Crocus Sativus este nume biologic pentru sofran. Sofranul este un condiment derivat din floarea Crocus sativus, cunoscuta in mod obisnuit sub numele de sofran crocus. Firele florii sunt colectate si uscate. Sofran, planta care te poate face milionar Majoritatea plantelor de sofran sunt utilizate ca agent de condimentare si colorant in alimente .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )