Libnet.ro
UNICEF

07:15

Barbatii si femeile viseaza urat diferit. Care sunt temele celor doua sexe si de ce copiii au cele mai multe cosmaruri

Adevărul Adevărul,
Barbatii si femeile viseaza urat diferit. Care sunt temele celor doua sexe si de ce copiii au cele mai multe cosmaruri

Cosmarurile pot aparea din diferite motive, iar daca ele se repeta frecvent este recomandat sa va adresati unui specialist. Studiile arata ca acestea sunt mai des intalnite in randul copiilor, dar si ca temele care apar in cosmaruri sunt diferite la femei si barbati. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top

Piata clonelor de telefoane nu pare sa se pondereze prea curand, iar un nou clasament ne arata smartphone-urile care au generat cele mai multe copii. Daca ati fost vreodata tentati sa va achizitionati un smartphone la mana a doua este foarte probabil sa va fi lovit la un moment dat de o clona de iPhone, [] Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Veste buna pentru toate femeile. Metoda revolutionara prin care poate fi PREZISA aparitia CANCERULUI mamar

Cercetatorii danezi au inventat un simplu test de sange care poate prezice aparitia cancerului mamar, cu pana la cinci ani inainte ca acesta sa se dezvolte, scrie sciencealert. com. Are o acuratete de 80%, peste.

Care sunt cele mai sigure locuri in avion. O statistica de luat in seama daca ai teama de zbor

O statistica realizata in urma evaluarii unor accidente aviatice petrecute in ultimii 35 de ani releva care dintre locurile dintr-un avion ofera cele mai mari rate de supravietuire. Statistica, realizata de.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Care sunt planurile de viitor ale singurei clujence care a obtinut media 10 la BAC

Singura absolventa din judetul Cluj care a obtinut media 10 la bacalaureat, Ana Gheorghe Milea, a absolvit Colegiul National Emil Racovita si vrea sa devina medic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )