Libnet.ro
UNICEF

01:06

Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top

Piata clonelor de telefoane nu pare sa se pondereze prea curand, iar un nou clasament ne arata smartphone-urile care au generat cele mai multe copii. Daca ati fost vreodata tentati sa va achizitionati un smartphone la mana a doua este foarte probabil sa va fi lovit la un moment dat de o clona de iPhone, [] Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Topul celor mai clonate telefoane: iPhone lipseste din lista

Piata clonelor de telefoane nu pare sa se pondereze prea curand, iar un nou clasament ne arata smartphone-urile care au generat cele mai multe copii. Daca ati fost vreodata tentati sa va achizitionati un smartphone la mana a doua este foarte probabil sa va fi lovit la un moment dat de o clona de iPhone, [] Topul celor mai clonate telefoane: iPhone lipseste din lista Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt cele mai sigure locuri in avion. O statistica de luat in seama daca ai teama de zbor

O statistica realizata in urma evaluarii unor accidente aviatice petrecute in ultimii 35 de ani releva care dintre locurile dintr-un avion ofera cele mai mari rate de supravietuire. Statistica, realizata de.

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de seriale piratate a fost inchis de autoritati

Mai multe site-uri au fost sechestrate de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Printre ele se afla si un cunoscut portal de filme - serialepenet. ro.

Rezultate Bacalaureat 2015 Bistrita-Nasaud. Analiza- care sunt cele mai bune si cele mai slabe licee din judet

Singura medie de 10 de la examenul de Bacalaureat din acest an a venit cu o surpriza. Elevul de 10 nu provine de la colegiile nationale Liviu Rebreanu din Bistrita sau George Cosbuc din Nasaud, ci de la INFOEL. Cu toate acestea, Colegiul National Liviu Rebreanu ramane cel mai performant liceu, cu rata cea mai mare de promovabilitate si cele mai multe note in top 20.

Care sunt cele mai sigure locuri dintr-un avion? Detaliile de care merita sa tineti cont cand plecati in concediu

O statistica realizata in urma evaluarii unor accidente aviatice petrecute in ultimii 35 de ani releva care dintre locurile dintr-un avion ofera cele mai mari rate de supravietuire.

ingrozitor! Acestea sunt cele mai socante experimente facute pe oameni

Stiinta ne poate face vietile mai bune si, evident, mai usoare si ne poate ajuta sa gasim solutii pentru problemele serioase ale lumii in care traim. Dar, la extrema cealalta, poate fi folosita pentru a.

Cele mai de succes parfumuri barbatesti din toate timpurile

De la Acqua di Gio sau Terre dHermes si pana la Le Labo Vetiver 46 ori Creed Millesime Imperial, afla astazi care sunt cele mai de succes 10 parfumuri barbatesti ale tuturor timpurilor.

Biblia si Urzeala tronurilor, cele mai uitate carti in avioanele British Airways

Biblia si cartile din seriile Urzeala tronurilor, de George R. R Martin, si Cincizeci de umbre ale lui Grey, de E. James sunt cele mai uotate carti in avioanele British Airways, se arata intr-un sondaj al companiei britanice.

Cum s-au raspandit cele mai importante religii ale lumii

Hinduismul, budismul, crestinismul, iudaismul si islamul sunt cele mai raspandite religii ale lumii. De-a lungul timpului, ele au ghidat cursul istoriei si au influentat traiectoria rasei umane. Prin numeroase conflicte, cuceriri si misiuni, aceste.

Ce cauta romanii in materie de smartphone-uri: modele specifice, (inca) low cost

Un model E-Boda de smartphone, dual sim Storm x450, a avut cautari record in ultimele 12 luni, pe Google. Acest model este de altfel reprezentativ pentru ce cauta romanii smartphone-uri ieftine, dual sim si, eventual, de la un producator sau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )