Libnet.ro
UNICEF

16:31

Barbatii isi streseaza de doua ori mai mult sotiile decat o fac copiii

Hotnews Hotnews,
 Barbatii isi streseaza de doua ori mai mult sotiile decat o fac copiii

Este posibil ca sotul sa induca mai mult stres in viata sotiei sale decat o fac copiii? in societatea de astazi, tot mai multe femei simt ca ar trebui sa fie mai degraba mame pentru partenerii lor, decat sa se bazeze pe ei. De ce?. continuă pe Hotnews

Datoria globala creste de patru ori mai tare ca PIB mondial

MAKE: Criza de supra-indatorare nu a fost rezolvata niciodata, nicaieri pe cuprinsul Planetei *MAKE: Sistemul dezvoltarii pe baza creditului cu dobanda nu mai functioneaza Datoria mondiala a atins un nivel record de 233 trilioane de dolari in trimestrul al treilea din 2017, cu 16 trilioane de dolari mai mult fata de finalul anului 2016, potrivit unei analize publicate, saptamana trecuta, de Institutul International pentru Finante IIF), cel mai mare grup de lobby al sectorului financiar. Raportul precizeaza, potrivit Reuters, ca datoria sectorului privat non-financiar a atins noi maxime in Canada, Franta, Hong Kong, Coreea de Sud, Elvetia si Turcia. Cifra IIF include datoria totala a gospodariilor, guvernelor, sectorului financiar si companiilor din sectorul non-financiar.

Ce impozite platim in 2018. Cladirile neingrijite, taxate cu 300% mai mult

In incercarea de a-i determina pe proprietarii de cladiri din municipiu sa isi ingrijeasca imobilele aflate in stare avansata de degradare, autoritatile au decis sa tripleze valoarea impozitelor incepand din 2018.

Un elev ii cere ministrului sa elimine tema obligatorie pentru a avea mai mult timp sa socializeze

Un elev de 15 ani a avut suficient de mult curaj sa lanseze o petitie care sa schimbe regulile in scoala la care invata, in Marea Britanie. Lee Sibley isi doreste ca temele pentru.

Un elev ii cere premierului sa elimine tema obligatorie pentru a avea mai mult timp sa socializeze

Un elev de 15 ani a avut suficient de mult curaj sa lanseze o petitie care sa schimbe regulile in scoala la care invata, in Marea Britanie. Lee Sibley isi doreste ca temele pentru.

Militarul-erou ranit grav in Afganistan, ajuns apoi campion mondial la tir: Am vazut prea multa durere in razboi, copiii m-au impresionat cel mai mult

Prima misiune in teatrul de operatii din Afganistan a efectuat-o la 21 ani, fiind mezinul companiei. La 24 ani, pentru a doua oara in misiune, a fost grav ranit, suferind 26 de interventii chirurgicale pentru a se recupera. Si-a spus ca viata merge inainte, iar astazi lupta sa castige tot ce se poate in competitiile de tir cu arcul.

Gabriela Firea: De 10 ori mai multi bani in circ decat pe educatie

Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului, este, probabil, cel mai prost manager pe care l-a avut Bucurestiul in ultimii 20 de ani, aruncand in 11 luni ale anului trecut nu mai putin de 150 de MILIOANE de euro pe spectacole si recreere. Mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )