Libnet.ro
UNICEF

14:15

Barbatul care a agresat o tanara la statia de metrou Lujerului a fost arestat: Unde a fost gasit suspectul(VIDEO)

B1 B1,
Barbatul care a agresat o tanara la statia de metrou Lujerului a fost arestat: Unde a fost gasit suspectul(VIDEO)

UPDATE: Barbatul care esteprincipalul suspect in cazul agresiunii sexuale de la statia de metrou Lujerului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza Politia Capitalei. Barbatul. continuă pe B1

VIDEO Barbatul suspectat ca a agresat sexual o femeie in statia de metrou Lujerului a fost arestat pentru 30 de zile

Barbatul de 35 de ani, acuzat ca a agresat sexual o tanara de 28 de ani in statia de metrou Lujerului, fost arestat pentru 30 de zile.

Barbatul care a agresat o tanara la statia de metrou Lujerului a fost retinut: Unde a fost gasit suspectul

Barbatul care a agresat sexual o tanara la statia de metrou Lujerului din Capitala a fost prins de politisti. Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Capitalei, individul a fost depistat vineri la.

Barbatul care a agresat o tanara la statia de metrou Lujerului a fost retinut: Unde a fost gasit suspectul(VIDEO)

Barbatul care a agresat sexual o tanara la statia de metrou Lujerului din Capitala a fost prins de politisti. Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Capitalei, individul a fost depistat vineri la.

Barbatul suspectat ca a agresat sexual o femeie la statia de metrou Lujerului a fost prins de politisti si retinut

Principalul suspect in cazul de agresiune sexuala asupra unei femei petrecut la statia de metrou Lujerului a fost prins de politisti, el fiind audiat si apoi retinut, anunta Politia Capitalei. Barbatul are 35 de ani.

Date SOCANTE despre barbatul care a agresat o tanara la metrou: A fost condamnat la inchisoare pentru....

Apar noi informatii despre barbatul care a fost arestat pentru ca ar fi agresat sexuat o tanara in statia de metrou Lujerului. in varsta de 35 de ani, acesta a fost acuzat in trecut de viol si lovit.

Alerta in Capitala: Politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care a agresat o tanara in statia de metrou Lujerului (FOTO)

Politistii din Capitala cer ajutorul cetatenilor pentru gasirea unui barbat suspectat ca a agresat o tanara la statia de metrou Lujerului. Politia Capitalei solicita sprijin pentru.

Barbatul suspectat ca a agresat sexual o femeie la statia de metrou Lujerului pe 25 august a fost retinut

Politistii din cadrul Brigazii Transport Public l-au depistat, vineri seara, pe barbatul banuit ca ar fi agresat sexual o femeie la statia de metrou Lujerului. Barbatul, care are 35 de ani, a fost audiat si, ulterior, retinut, relateaza Mediafax.

UPDATE Barbatul suspectat ca a agresat sexual o femeie la statia de metrou Lujerului a fost arestat preventiv

Politistii din cadrul Brigazii Transport Public l-au depistat, vineri seara, pe barbatul banuit ca ar fi agresat sexual o femeie la statia de metrou Lujerului, pe 25 august. Magistratii au dispus, sambata, arestarea lui pentru 30 de zile, relateaza Mediafax.

Voi cu Voicu. Barbatul care a primit ficatul lui Madalin, martusire incredibila: Dupa transplant, mi s-a intamplat ceva ciudat

Marturisiri de-a dreptul incredibile in emisiunea Voi cu Voicu. Ion Badea, barbatul care a primit ficatul lui Madalin, copilul ucis pe trecerea de pietoni, sustine ca dupa transpant i s-a intamplat ceva.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )