Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Barbatul suspectat ca a agresat sexual o femeie in statia de metrou Lujerului a fost arestat pentru 30 de zile

Adevărul Adevărul,
VIDEO Barbatul suspectat ca a agresat sexual o femeie in statia de metrou Lujerului a fost arestat pentru 30 de zile

Barbatul de 35 de ani, acuzat ca a agresat sexual o tanara de 28 de ani in statia de metrou Lujerului, fost arestat pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Barbatul suspectat ca a agresat sexual o femeie la statia de metrou Lujerului a fost prins de politisti si retinut

Principalul suspect in cazul de agresiune sexuala asupra unei femei petrecut la statia de metrou Lujerului a fost prins de politisti, el fiind audiat si apoi retinut, anunta Politia Capitalei. Barbatul are 35 de ani.

Barbatul suspectat ca a agresat sexual o femeie la statia de metrou Lujerului pe 25 august a fost retinut

Politistii din cadrul Brigazii Transport Public l-au depistat, vineri seara, pe barbatul banuit ca ar fi agresat sexual o femeie la statia de metrou Lujerului. Barbatul, care are 35 de ani, a fost audiat si, ulterior, retinut, relateaza Mediafax.

UPDATE Barbatul suspectat ca a agresat sexual o femeie la statia de metrou Lujerului a fost arestat preventiv

Politistii din cadrul Brigazii Transport Public l-au depistat, vineri seara, pe barbatul banuit ca ar fi agresat sexual o femeie la statia de metrou Lujerului, pe 25 august. Magistratii au dispus, sambata, arestarea lui pentru 30 de zile, relateaza Mediafax.

Un barbat care a agresat sexual o femeie intr-o statie de metrou din Bucuresti, cautat de politisti

Politistii din Capitala au facut publice mai multe fotografii ale unui individ suspectat ca a agresat sexual o femeie in statia de metrou Lujerului si cer sprijinul populatiei pentru identificarea lui.

FOTO Politia Capitalei cere ajutorul cetatenilor pentru gasirea unui barbat banuit ca a agresat sexual o femeie

Politia Capitalei cere ajutorul cetatenilor pentru identificarea unui barbat banuit de ca ar fi agresat sexual o femeie in varsta de 28 de ani, la statiei de metrou Lujerului.

Informatii socante despre agresorul de la metrou! Barbatul a fost la inchisoare pentru viol

Ies la iveala informatii socante despre barbatul suspectat ca ar fi agresat sexual o femeie la statia de metrou Lujerului. Acesta are 35 de ani si are antecedente de viol si lovituri cauzatoare de moarte.

Un preot din Bacau este acuzat ca a agresat sexual cinci minore

Un preot din comuna Huruiesti, judetul Bacau, in varsta de 63 de ani, este cercetat ca ar fi agresat sexual cinci fete. in acest caz, autoritatile au deschis un dosar de cercetare penala, iar magistratii.

Preot din Bacau, acuzat ca a agresat sexual cinci minore

Acuzatii extrem de grave sunt indreptate impotriva unui preot in varsta de 63 de ani din comuna Huruiesti, judetul Bacau. Acesta este cercetat ca ar fi agresat sexual cinci fete. Politia a deschis un.

Date SOCANTE despre barbatul care a agresat o tanara la metrou: A fost condamnat la inchisoare pentru....

Apar noi informatii despre barbatul care a fost arestat pentru ca ar fi agresat sexuat o tanara in statia de metrou Lujerului. in varsta de 35 de ani, acesta a fost acuzat in trecut de viol si lovit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )