Libnet.ro
UNICEF

00:06

Barbatul care a amenintat-o pe jurnalista Emilia Sercan, angajat al Academiei de Politie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Barbatul care a amenintat-o pe jurnalista Emilia Sercan, angajat al Academiei de Politie

Politistii l-au identificat pe barbatul care a amenintat-o pe jurnalista Emilia Sercan, el fiind ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, au precizat astazi, pentru Agerpres, surse judiciare. continuă pe Ziarul Bursa

A fost identificata persoana care a amenintat-o pe jurnalista Emilia Sercan: Este un ofiter de politie

Jurnalista Emilia Sercan care a fost amenintata cu moartea, din cauza anchetelor sale de investigatie, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, ca respectiva persoana a fost identificata. A fost identific.

Cine este politistul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan: Este inimaginabil asa ceva

Politistii si procurorii au descins, miercuri, la Academia de Politie pentru a-l prinde pe barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Anchetatorii au perchezitionat, miercuri, biroul unui ofiter suspectat ca i-a trimis mesaje de amenintare cu moartea jurnalistei Emilia Sercan. El a fost identificat de autoritati, iar politistii si procurorii au descins [] .

A fost gasit barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Este vorba despre un ofiter de politie. Perchezitii la Academia de Politie

Mai multe perchezitii au avut loc miercuri dimineata la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, anchetatorii suspectand unul dintre ofiteri ca ar fi trimis mesaje de amenintare cu moartea ziaristei Emiliei Sercan, cunoscuta pentru anchetele privind plagiatele in randul inaltilor demnitari si al conducerii unor institutii de invatamant.

A fost gasit barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Este vorba despre un ofiter de politie. Cine este suspectul

Mai multe perchezitii au avut loc miercuri dimineata la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, anchetatorii suspectand unul dintre ofiteri ca ar fi trimis mesaje de amenintare cu moartea ziaristei Emiliei Sercan, cunoscuta pentru anchetele privind plagiatele in randul inaltilor demnitari si al conducerii unor institutii de invatamant. Politistul a fost identificat la Slatina si va fi adus la Bucuresti.

Cine este politistul care ar fi amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Fost coleg: imi pare rau daca a facut o tampenie. Mi s-a parut un baiat OK

Suspiciunea care planeaza asupra ofiterului de politie George Adrian Barbulescu, ridicat de politisti miercuri, 24 aprilie 2019, din locuinta personala din Slatina si dus la audieri la Bucuresti, a starnit reactii in randul colegilor.

Barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan a fost gasit. Este ofiter de politie (VIDEO)

Un ofiter de politie ar fi amenintat-o cu moartea pe jurnalista de investigatie Emilia Sercan. El a fost depistat in Slatina. Sunt perchezitii, miercuri dimineata, la Academia de Politie Alexandru Ioan.

Barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan este ofiter / Perchezitii in acest caz la Academia de Politie (VIDEO)

Un ofiter de politie ar fi amenintat-o cu moartea pe jurnalista de investigatie Emilia Sercan. El a fost depistat in Slatina. Sunt perchezitii, miercuri dimineata, la Academia de Politie Alexandru Ioan.

Carmen Dan: Nu pot sa nu vorbesc despre dezgustul si dezamagirea pe care le traiesc de cand am aflat ca un ofiter al Academiei de Politie este suspectat ca a amenintat-o pe Emilia Sercan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reactionat, miercuri, dupa aparitia informatiilor potrivit carora cel care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan este absolvent al Academiei de.

Emilia Sercan: Mi-e foarte greu sa cred ca politistul care m-a amenintat a actionat de capul lui. Cred ca el e doar un intermediar(VIDEO)

Barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan a fost prins de politisti. Tanarul a absolvit Academia de Politie anul trecut si se afla in Slatina in momentul in care a fost saltat de.

Perchezitii la Academia de Politie in cazul amenintarilor la adresa Emiliei Sercan / A fost prins principalul suspect / Prima reactie a jurnalistei

Mai multe perchezitii au loc miercuri dimineata la Academia de Politie in legatura cu amenintarile cu moartea vizand-o pe jurnalista Emilia Sercan, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. in acest caz, principalul suspect este un ofiter angajat al Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, care a fost prins si urmeaza sa fie audiat. Sunt intr-o evidenta stare de consternare. Un ofiter de politie, pus sa apere legea, ameninta cu moarte un ziarist de investigatie, a fost prima reactie a jurnalistei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )