Libnet.ro
UNICEF

16:15

A fost gasit barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Este vorba despre un ofiter de politie. Perchezitii la Academia de Politie

Adevărul Adevărul,
A fost gasit barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Este vorba despre un ofiter de politie. Perchezitii la Academia de Politie

Mai multe perchezitii au avut loc miercuri dimineata la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, anchetatorii suspectand unul dintre ofiteri ca ar fi trimis mesaje de amenintare cu moartea ziaristei Emiliei Sercan, cunoscuta pentru anchetele privind plagiatele in randul inaltilor demnitari si al conducerii unor institutii de invatamant. continuă pe Adevărul

A fost gasit barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Este vorba despre un ofiter de politie. Cine este suspectul

Mai multe perchezitii au avut loc miercuri dimineata la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, anchetatorii suspectand unul dintre ofiteri ca ar fi trimis mesaje de amenintare cu moartea ziaristei Emiliei Sercan, cunoscuta pentru anchetele privind plagiatele in randul inaltilor demnitari si al conducerii unor institutii de invatamant. Politistul a fost identificat la Slatina si va fi adus la Bucuresti.

A fost identificata persoana care a amenintat-o pe jurnalista Emilia Sercan: Este un ofiter de politie

Jurnalista Emilia Sercan care a fost amenintata cu moartea, din cauza anchetelor sale de investigatie, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, ca respectiva persoana a fost identificata. A fost identific.

Cine este politistul care ar fi amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Fost coleg: imi pare rau daca a facut o tampenie. Mi s-a parut un baiat OK

Suspiciunea care planeaza asupra ofiterului de politie George Adrian Barbulescu, ridicat de politisti miercuri, 24 aprilie 2019, din locuinta personala din Slatina si dus la audieri la Bucuresti, a starnit reactii in randul colegilor.

Barbatul care a amenintat-o pe jurnalista Emilia Sercan, angajat al Academiei de Politie

Politistii l-au identificat pe barbatul care a amenintat-o pe jurnalista Emilia Sercan, el fiind ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, au precizat astazi, pentru Agerpres, surse judiciare.

Cine este politistul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan: Este inimaginabil asa ceva

Politistii si procurorii au descins, miercuri, la Academia de Politie pentru a-l prinde pe barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Anchetatorii au perchezitionat, miercuri, biroul unui ofiter suspectat ca i-a trimis mesaje de amenintare cu moartea jurnalistei Emilia Sercan. El a fost identificat de autoritati, iar politistii si procurorii au descins [] .

Un militar a fost gasit mort in post la o unitate din Arges

Un militar de la Unitatea Babana din Arges a fost gasit decedat, marti dimineata. Barbatul in varsta de 33 de ani se afla in timpul serviciului.

Sebastian, romanul disparut vineri in Italia, a fost gasit mort

Presa italiana anunta ca tanarul roman de 20 de ani, care a disparut vineri in Idice, in zona Bologna, a fost gasit mort. Sebastian Vasile Motani, de 20 de ani a fost dat disparut de parinti.

Cainele a supravietuit miraculos, dupa ce a fost gasit in mare, la 220 de kilometri distanta de tarm (VIDEO)

Cainele a supravietuit miraculos, dupa ce a fost gasit in mare, la 220 de kilometri distanta de tarm. Nimeni nu stie insa cum a ajuns animalul acolo si cat timp a petrecut pe mare. Norocul lui a fost.

Descoperire socanta intr-o padure din Vrancea. Un barbat a fost gasit strivit de un tractor

Un barbat de aproximativ 55 de ani a fost gasit decedat duminica intr-o padure din satul Costisa, comuna Homocea, strivit de tractorul cu care acesta incercase sa scoata un bustean din padure, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )