Libnet.ro
UNICEF

06:00

Barbatul care a dat foc unei adolescente de 17 ani a ajuns dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Barbatul care a dat foc unei adolescente de 17 ani a ajuns dupa gratii

Agresorul de la Darvari care a incendiat o adolescenta de 17 ani este acum dupa gratii. Magistratii Tribunalului Judetean Mehedinti au dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile pentru infractiunea de tentativa la omor. continuă pe Adevărul

Adolescenta din Mehedinti, incendiata de un criminal in serie: A stropit-o cu benzina, i-a dat foc si a fugit

O fata de 17 ani din Mehedinti a fost incendiata, vineri, de un criminal in serie. Victima se afla in stare gava la spital, cu arsuri de gradul doi si trei pe 90% din suprafata corpului.

Criminalul care a incendiat adolescenta din Mehedinti a fost arestat

Criminalul in serie, acuzat ca a dat foc unei copile de 17 ani, din Mehedinti, a fost arestat preventiv. Barbatul isi va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor.

Primele imagini cu criminalul care a incendiat adolescenta din Mehedinti: Va iubesc, adio!

Antena 3 a prezentat, in exclusivitate, primele imagini cu criminalul in serie care i-a dat foc unei adolescente din Mehedinti.

Cele cinci crime comise de barbatul care a incendiat o fata de 17 ani. in 93 a speriat Romania prin violenta faptelor sale

Barbatul care a aruncat benzina pe o tanara de 17 ani din comuna Darvari-Mehedinti este un individ extrem de periculos. in anul 1993 a intrat dupa gratii dupa ce a luat viata a cinci persoane.

El este barbatul care a incendiat o fata de 17 ani din Mehedinti. Ion Turnagiu planuia sa se sinucida

Barbatul care a incercat sa ucida o fata de 17 ani din Mehedinti se numeste Ion Cristian Turnagiu.

Tanara de 17 ani, incendiata de barbatul eliberat conditionat, se zbate intre viata si moarte

Tanara de 17 ani, din localitatea Darvari, judetul Mehedinti, incendiata vineri seara de un barbatcondamnat pentru cinci crime si eliberat inainte de termen, este in stare critica, avand arsuri pe 80-90% din suprafata corpului.

Caz socant in Mehedinti. O tanara de 17 ani a fost incendiata cu motorina

Un barbat de 45 de ani din Mehedinti a dat dovada de o cruzime fara margini, dupa ce a incendiat o tanara de 17 ani. Fapta s-a petrecut azi-noapte, in jurul orei 12,30, in localitatea Darvari.

Digi 24: Ce se va intampla cand mergeti sa cumparati o paine de la magazinul din colt? Florin Citu: Acest proiect a fost amanat 17 ani

In momentul in care un cetatean se va duce la magazinul din colt si va cumpara o paine, nu numai ca datele bonului fiscal vor ajunge live la ANAF, dar informatia va putea fi verificata de pe un telefon mobil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )