Libnet.ro
UNICEF

00:07

Criminalul care a incendiat adolescenta din Mehedinti a fost arestat

Antena3 Antena3,
Criminalul care a incendiat adolescenta din Mehedinti a fost arestat

Criminalul in serie, acuzat ca a dat foc unei copile de 17 ani, din Mehedinti, a fost arestat preventiv. Barbatul isi va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor. continuă pe Antena3

De ce a fost eliberat criminalul care a incendiat adolescenta din Mehedinti

Criminalul Turnagiu Ion, care a incendiat adolescenta din Mehedinti dupa ce aceasta a depus o plangere la politie pentru viol, a fost eliberat conditionat din inchisoare in 10 mai 2019.

Primele imagini cu criminalul care a incendiat adolescenta din Mehedinti: Va iubesc, adio!

Antena 3 a prezentat, in exclusivitate, primele imagini cu criminalul in serie care i-a dat foc unei adolescente din Mehedinti.

Adolescenta din Mehedinti, incendiata de un criminal in serie: A stropit-o cu benzina, i-a dat foc si a fugit

O fata de 17 ani din Mehedinti a fost incendiata, vineri, de un criminal in serie. Victima se afla in stare gava la spital, cu arsuri de gradul doi si trei pe 90% din suprafata corpului.

Noi detalii despre criminalul din Mehedinti: Nu facea probleme. Juca chiar in echipa de fotbal a comunei si vorbea frumos cu vecinii

Antena 3 a aflat, in exclusivitate, noi detalii despre criminalul din Mehedinti, care a incendiat o adolescenta de 17 ani. Se pare ca barbatul nu ar fi facut probleme satenilor, ba chiar mai mult, le lucra in casa, vorbea frumos si era parte din echipa comunei Darvari. Marturiile au fost facute chiar de viceprimarul comunei.

Acuzatii socante in cazul barbatului din Mehedinti, care a incendiat o fata: Criminalul in serie, protejat de politie!

Noi acuzatii socante in cazul criminalului care a incendiat o tanara de 17 ani din Mehedinti. Vecinii spun ca dupa ce a iesit din puscarie, barbatul mai agresase o fata din sat, iar politia ar fi stiut dar nu ar fi luat nicio masura.

El este barbatul care a incendiat o fata de 17 ani din Mehedinti. Ion Turnagiu planuia sa se sinucida

Barbatul care a incercat sa ucida o fata de 17 ani din Mehedinti se numeste Ion Cristian Turnagiu.

Care sunt vedetele din Romania care au murit singure in casa. Iubite in public, abandonate in viata reala

Au trait in glorie si au murit singure, in propria casa. Multe vedete din Romania au sfarsit brusc, in liniste. Cristina Topescu, Gica Petrescu, Jean Constantin, Stela Popescu, Israela, Andrei Gheorghe sunt doar cativa. Vedetele din Romania care au murit singure in casa Trecerea in nefiinta a actorului Costin Marculescu51 de ani) a socat lumea .

Romanul care i-a furat identitatea lui Robert de Niro a fost arestat din nou. A fost prins cu 1.400 de pastile de ecstasy

Romanul care i-a furat identitatea actorului Robert de Niro nu a stat prea mult in libertate. Eliberat recent din puscarie, dupa noua ani, a fost prins in flagrant pe o strada din Iasi in timp ce vindea droguri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )