Libnet.ro
UNICEF

01:06

Barbatul care a deschis focul asupra unei moschei din Norvegia respinge acuzatiile de omor si tentativa de omor

Antena3 Antena3,
Barbatul care a deschis focul asupra unei moschei din Norvegia respinge acuzatiile de omor si tentativa de omor

Barbatul care a tras focuri de arma, sambata, asupra unei moschei de langa Oslo respinge acuzatiile de omor si tentativa de omor. Tanarul de 21 de ani, Philip Manshaus, e acuzat atat de tentativa. continuă pe Antena3

PANICA iN ROMANIA! Politistii AU DESCHIS FOCUL in trafic! Detalii de ultim moment

Au fost momente de panica luni dimineata in Timisoara! Politistii au deschis focul in trafic pentru a opri un ATV care nu a oprit la semnalul agentilor. Dupa o urmarire ca in filme pe mai multe strazi din.

Cercetatorii din Rusia care au murit dupa explozia unei rachete in Arhanghelsk vor fi decorati: Sunt eroi nationali

Cei cinci specialisti de la centrul nuclear rus din Sarov, de langa Nijni Novgorod, care au murit dupa explozia de joi in timpul testarii unei rachete, vor fi recomandati pentru a fi decorati, a anuntat directorul centrului Valentin Kostyukov in timpul unui discurs tinut la o televiziune locala, relateaza Tass.

Motivul pentru care Simona Halep s-a retras din turneul de la Toronto. A tinut sa se afle de la ea!

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul de la Toronto, dupa primul set al meciului pe care l-a avut cu jucatoarea ceha de tenis Marie Bouzkova. Sportiva a facut primele declaratii pe seama acestui subiect, din care reiese ca motivele ei sunt bine intemeiate. De ce a renuntat Simona Halep la turneul de .

Tanarul care a deschis focul sambata intr-o moschee din Norvegia a fost oprit de un batran de 75 de ani in casa atacatorului a fost gasit cadavrul unei femei

Tanarul care a deschis focul sambata intr-o suburbie a capitalei norvegiene Oslo a fost pus sub acuzare pentru uciderea unei femei al carei cadavru a fost gasit in casa atacatorului, potrivit CNN.

Barbatul care se dadea drept Bendeac pe retelele sociale, arestat pentru pornografie infantila. Faptele abominabile la care o femeie a fost supusa impreuna cu bebelusul sau

Un barbat de 36 de ani care a pus o mama sa faca sex oral cu bebelusul sau de trei luni a fost plasat de catre magistratii Tribunalului Braila in arest la domiciliu, desi acuzatiile impotriva sa sunt foarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )