Libnet.ro
UNICEF

14:30

Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca. Ce secret a vrut sa divulge despre ea

Playtech Playtech,
Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca. Ce secret a vrut sa divulge despre ea

Un angajat al unei banci din Suceava a fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare, dar si o amenda penala de 5000 de lei, dupa ce a incercat sa-i divulge salariul Andreei Esca. Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca Astfel ca Ciprian Ionut Enciu a contactat mai multe . continuă pe Playtech

Fostul sef al DSP Sibiu, care a demisionat din cauza proastei gestionari a pandemiei, a fost propus pentru functia de director medical interimar al spitalului TBC

Gabriel Budescu, fostul director al Directiei de Sanatate Publica DSP) Sibiu, a fost propus pentru functia de director medical interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, in sedinta Consiliului de Administratie din 26 noiembrie, potrivit managerului Cristian Roman, scrie publicatia locala Turnul Sfatului, scrie g4media.

Drama Andreei Esca pe care romanii nu o stiu. Regretul cu care traieste de o viata intreaga

Andreea Esca este foarte discreta cand vine vorba despre viata sa personala. Relatia sa cu Alexandre Eram a fost tinuta mereu departe de lumina reflectoarelor. Chiar daca interesul presei pentru detalii ascunse ale vietii prezentatoarei TV a fost mare, vedeta a rezistat cu brio. Drama Andreei Esca pe care romanii nu o stiu exista de .

Cel mai bun desert cu mere. Reteta secreta a Andreei Esca

Ai cateva mere in plus care s-au copt cam tare si nu stii ce sa faci cu ele? Nu le arunca! Poti face un desert extraordinat din ele. Reteta e foarte apreciata in familia Andreei Esca. De ce ingrediente ai nevoie, care e modul de preparare si care sunt detaliile la care trebuie sa fii .

Barbatul care a lovit intentionat cu masina un politist in zona Garii de Nord din Capitala, urmarit penal pentru ultraj Sindicatul Europol: Schimbare fireasca de situatie. A fost dus la audieri

Barbatul care a lovit intentionat cu masina un politist in zona Garii de Nord din Capitala este urmarit penal pentru ultraj, anunta Parchetul Judecatoriei Sectorului 1, o eventuala masura preventiva urmand sa fie luata de procurorul de caz.

Constanta: Un barbat a amenintat ca se arunca de pe bloc, in toiul noptii, din cauza unei amenzi

Un barbat a amenintat ca se arunca de pe un bloc din Constanta, in noaptea de luni spre marti, din cauza faptului ca, in urma cu putin timp fusese amendat din cauza nerespectarii restrictiilor impuse de.

Franta: 3,5 milioane de oameni au ramas fara televiziune si radio din cauza unui incendiu

Aproximativ 3,5 milioane de oameni din sud-estul Frantei au ramas fara televiziune si radio marti, din cauza unui incendiu provocat, noaptea trecuta,pe o platforma a Telediffusion de France TDF),.

Diego Maradona a murit din cauza medicilor? Noile dovezi aparute scot secrete la iveala

Moartea lui Diego Maradona i-a indurerat pe milioane de iubitori ai fotbalului. Cel mai mare fotbalist din istorie s-a stins din viata miercuri, la varsta de 60 de ani. Autoritatile din Argentina au deschis o ancheta pentru a stabili daca personalul medical se poate face vinovat de ucidere din culpa. Iar primele detalii oferite de .

Circulatie rutiera ingreunata in judetul Constanta din cauza zapezii si a viscolului

Circulatia rutiera in judetul Constanta se desfasoara cu dificultate marti in unele zone din cauza zapezii si a viscolului, utilajele de deszapezire fiind scoase pe teren.

Trafic ingreunat in judetul Constanta, din cauza zapezii si a viscolului

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna marti pe unele drumuripublice din judetul Covasna, traficul fiind ingreunat din cauza zapezii si a viscolului. Mai multeutilaje de.

Trafic deviat de pe DN1 si DN73A, din cauza aglomeratiei

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca in judetul Brasov, din cauza aglomeratiei, a fost luata masura devierii, la nivel de recomandare, a circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele Cheia Ploiesti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )