Libnet.ro
UNICEF

09:45

Trafic deviat de pe DN1 si DN73A, din cauza aglomeratiei

Hotnews Hotnews,
 Trafic deviat de pe DN1 si DN73A, din cauza aglomeratiei

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca in judetul Brasov, din cauza aglomeratiei, a fost luata masura devierii, la nivel de recomandare, a circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele Cheia Ploiesti. continuă pe Hotnews

O fata de 19 ani a decedat din cauza COVID-19

O fata de 19 ani din Medias este cea mai tanara persoana decedata din cauza COVID-19 in ultimele 24 .

Atentie soferi: Rovinieta NU se poate plati din cauza unor defectiuni tehnice

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca plata rovinietei nu se mai poate face din cauza unor defectiuni tehnice, se arata intr-un anunt publicat de institutie, pe site-ul oficial.

BURSELE LUMII Pietele europene, afectate de noile restrictii impuse din cauza pandemiei

Bursele europene au fluctuat ieri, in contextul noilor restrictii impuse de Germania din cauza pandemiei de coronavirus.

OMS, ingrijorata pentru ca lumea poate risca noi pandemii din cauza amneziei Covid. Vom trai din nou acelasi lucru sau chiar mai rau in timpul vietilor noastre

Mike Ryan, directorul Programului pentru urgente sanitare al OMS, a precizat, luni ca oamenii risca si alte pandemii daca sufera de amnezie si nu invata din criza actuala de coronavirus,.

Fostul sef al DSP Sibiu, care a demisionat din cauza proastei gestionari a pandemiei, a fost propus pentru functia de director medical interimar al spitalului TBC

Gabriel Budescu, fostul director al Directiei de Sanatate Publica DSP) Sibiu, a fost propus pentru functia de director medical interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, in sedinta Consiliului de Administratie din 26 noiembrie, potrivit managerului Cristian Roman, scrie publicatia locala Turnul Sfatului, scrie g4media.

O tanara de 19 ani, din Sibiu, a murit din cauza COVID-19

O tanara de 19 ani, din Sibiu, a murit din cauza COVID-19, fiind cel mai tanar dintre pacientii decedati in ultimele 24 de ore.

Lidera Hong Kong-ului se plange ca sta cu stive de bani in casa din cauza sanctiunilor SUA. Ce salariu are Carrie Lam

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a declarat ca are stive de numerar acasa, neavand niciun cont bancar de cand Statele Unite i-au impus sanctiuni, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Spionajul sud-coreean a anuntat ca Nordul a ordonat executii si a plasat Phenianul sub lockdown, din cauza crizei COVID-19. Kim Jong-un a interzis si pescuitul pe mare

Kim Jong-un, dictatorul din Coreea de Nord, a ordonat executarea a cel putin doua persoane, a interzis pescuitul pe mare si a instituit un lockdown in capitala tarii, Phenian, ca parte din eforturile frenetice de.

Maestrul Nicolae Botgros, marturisiri infricosatoare din perioada in care a fost spitalizat din cauza complicatiilor provocate de COVID-19. Viroza l-a chinuit cumplit mai bine de o luna

Nicolae Botgros, unul dintre ceimai talentatidirijori din lume, a trecut prin momente groaznice din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus. Maestrul a povestit intr-un interviu acordat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )