Libnet.ro
UNICEF

20:46

Barbatul care si-a injunghiat mortal fosta sotie a fost retinut pentru 24 de ore

B1 B1,
Barbatul care si-a injunghiat mortal fosta sotie a fost retinut pentru 24 de ore

Barbatul care si-a injunghiat mortal fosta sotie, directoare a unei gradinite private din Capitala, a fost retinut pentru 24 de ore. El urmeaza sa fie prezentat sambata instantei cu propunere. continuă pe B1

Fosta sotie a militarului care a comis crima din coafor, declaratii cutremuratoare. Si pe ea ar fi incercat sa o omoare. Decizia incredibila luata de victima

Fosta sotie a subofiterului MApN, care si-a injunghiat iubita mortal intr-un coafor, a declarat ca si pe ea a incercat sa o omoare, intrand peste ea cu un topor. Aceasta a facut.

Crima de la coafor. Fosta sotie a militarului ucigas acuza Politia ca l-a lasat in pace dupa ce i-a spart usa cu toporul. Am depus plangeri. Degeaba

Fosta sotie a lui Florin Oprea, barbatul care si-a ucis marti iubita la coafor, a povestit ca viata cu el a devenit un calvar inca de cand a ramas insarcinata. A vrut sa ma omoare. Cu a doua sotie i-a reusit, spune inmarmurita femeia.

Fosta sotie a militarului acuzat de crima: in relatia cu mine a dat dovada de o CRUZIME iesita din comun. Daca as fi stat in baza POLITIEI, astazi NU mai eram. Am PARASIT tara pentru a-mi PROTEJA viata (VIDEO)

Fosta sotie a militarului acuzat ca si-a ucis iubita face marturisiri socante si lanseaza acuzatii foarte grave la adresa Politiei din Titu. Femeia spune ca barbatul era violent si ca, desi a depus.

Dezvaluiri socante despre crima din Titu. Interviu sfasietor cu fosta sotie a militarului: Ma batea foarte rau. A vrut sa ma omoare

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu cu fosta sotie a subofiterului MApN, care si-a ucis, marti, iubita, intr-un coafor din.

Verificari la Politia Titu, dupa ce fosta sotie a criminalului a acuzat ca politistii cunosteau situatia si nu au facut nimic

Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita a dispus efectuarea de verificari cu privire la aspectele sesizate in spatiul public, dupa ce fosta sotie si rudele femeii ucise la coafor spun ca au depus plangeri pe numele militarului, insa acestea nu figureaza in nicio evidenta.

Ce s-a intamplat cu barbatul care ameninta ca va impinge femei la metrou

Barbatul din Morteni, judetul Dambovita, care posta amenintari pe Facebook a fost internat la Psihiatrie, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean IJP).

Criminal din Dolj prins de oamenii legii dupa o luna. Barbatul a injunghiat mortal cu un cutit o femei

Ilie Maldar, in varsta de 20 de ani, din comuna doljeana Caraula, a ucis anul trecut in luna decembrie o batrana in varsta de 86 de ani. Criminalul a fost prins dupa o luna de oamenii legii si acum este acuzat de comiterea infractiunii de omor.

Un subofiter militar si-a injunghiat mortal iubita intr-un coafor. Motivul crimei (FOTO)

UPDATE:Apar noi informatii despre crima din coaforul din Titu. Faptasul era plutonier la o unitate militare din judetul Dambovita si a fost in trecut intr-o misiune in.

Militarul care si-a ucis concubina a fost arestat preventiv; fosta sotie a acestuia spune ca a facut mai multe plangeri impotriva lui, fara a fi luata in seama

Militarul care si-a ucis concubina intr-un coafor din localitatea Titu, judetul Dambovita, a fost arestat preventiv, miercuri dupa-amiaza, relateaza News. ro. Fosta sotia e barbatului spune ca acesta era violent si ca a facut nenumarate plangeri la politie impotriva lui, dar au fost luate in seama doar dupa ce militarul a atacat-o cu un topor. Reprezentanti ai Politiei Dambovita spun, insa, ca pe numele barbatului a existat o singura plangere.

ştiri de la B1

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )