Libnet.ro
UNICEF

12:30

Barbatul care a ucis o tanara din Romania cu 25 de lovituri de cutit, condamnat in Marea Britanie. Ce pedeapsa a primit

Adevărul Adevărul,
Barbatul care a ucis o tanara din Romania cu 25 de lovituri de cutit, condamnat in Marea Britanie. Ce pedeapsa a primit

Anul trecut, pe 21 septembrie, Gediminas Jasinskas soca intreaga comunitate din Kings Lynn Marea Britanie), dupa ce a ucis-o pe Cristina Calancea. Barbatul a infipt de 25 de ori cutitul in trupul romancei, care a decedat la scurt timp. continuă pe Adevărul

Britanicul care a ucis-o pe Cristina Magda Calancea, iubita sa, cu 25 de lovituri de cutit, condamnat la inchisoare pe viata

O tanara din Romania a fost ucisa in Marea Britanie, in toamna anului trecut, de fostul iubit, cu 25 de lovituri de cutit. Judecatorii din Marea Britanie l-au contamnat pe barbat la inchisoare pe viata, transmite BBC.

Locul din Romania in care zapada masoara doi metri! Avertisment pentru turisti

Cel mai mare strat de zapada de la o statie meteo din Romania este cel masurat luni, la Balea Lac, in judetul Sibiu, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras, potrivit Centrului Meteorologic.

Be EU. Beneficiile programului Erasmus pentru studentii din Romania

Un europarlamentar a explicat la Be EU care sunt beneficiile programului Eramus Plus pentru studentii din Romania. in Romania, programul functioneaza de 21 de ani. La nivelul anului 2017 s-a facut un.

Transportatorii rutieri din Romania vor participa pe 10 ianuarie la protestul organizat la Bruxelles, in fata Parlamentului European

Transportatorii rutieri din Romania participa alaturi de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) la protestul organizat la Bruxelles pe 10 ianuarie, in fata Parlamentului European Piata Luxembourg, intre orele 08:00.

Un cioban din Romania a fost chemat in instanta de patroana unui club erotic din Germania. Motivul este uluitor

Patroana unui club erotic din Bavaria a cautat un an intreg un client din Romania care nu i-a achitat nota de plata, 1451,80 de euro. Femeia avea numele barbatului si il vazuse intr-o imagine live pe.

Guvernul a deschis la Trezorerie conturi speciale de economii pentru toti minorii din Romania

Toti minorii din Romania au, de la inceputul anului, conturi speciale la Trezorerie. Prin acest program, Guvernul a deschis un cont la Trezoreria Statului numit Contul individual de economii Junior Centenar,.

Timis: Furtuna din 2017, care a ucis 5 oameni, considerata de magistrati ca nefiind de forta majora

Furtuna puternica din toamna anului 2017, in timpul careia au murit cinci persoane din judetul Timis, a fost considerata de doua instante ca nefiind un caz de forta majora, pentru ca a avut aspectul unei furtuni specifice anotimpului cald, scrie Mediafax.

VIDEO Boboteaza la raul Buzau: barbatul care a recuperat crucea din apa s-a ranit in sloiurile de gheata

Peste 500 de buzoieni au infruntat frigul si au tinut sa participe duminica la procesiunea si slujba de sfintire a apelor raului Buzau, singurul rau sfant din tara. Doi barbati s-au incumetat sa intre in apele raului pentru a recupera crucea aruncata de preot. Barbatul care a recuperat crucea s-a ranit in sloiurile de gheata.

Poveste incredibila! O lesbiana a vrut sa-l cunoasca pe barbatul care a donat sperma pentru copiii ei. Este incredibil ce e urmat

A devenit mama de doua ori cu ajutorul unui donator anonim, in timp ce era casatorita cu o alta femeie. Dar ceea ce a urmat, intrece orice imaginatie. La 12 ani, de la acel moment, Jessica Share, din Statele.

Caru' cu vedete: Andreea Berecleanu a dezvaluit motivul divortului de Andrei Zaharescu; Madonna si-a socat admiratorii cu noua aparitie! Si-a pus implanturi n posterior?; Cine este barbatul care a facut-o celebra pe Valentina Pelinel

Flavia, de la Neatza, terorizata dupa ce a anuntat ca este insarcinata! Flavia Mihasan, de la Neata cu Razvan si Dani, nu are liniste! Si asta dupa ce a. Kim Kardashian si Kanye West, parinti a patra oara. Familia lor se mareste din nou! La mai putin de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,281 seconds )