Libnet.ro
UNICEF

00:07

Be EU. Beneficiile programului Erasmus pentru studentii din Romania

Antena3 Antena3,
Be EU. Beneficiile programului Erasmus pentru studentii din Romania

Un europarlamentar a explicat la Be EU care sunt beneficiile programului Eramus Plus pentru studentii din Romania. in Romania, programul functioneaza de 21 de ani. La nivelul anului 2017 s-a facut un. continuă pe Antena3

Pentagonul a cheltuit inca 2,9 milioane de dolari pentru bazele militare din Romania! Bloomberg se intreaba de ce ne-au cumparat si o Dacia Sandero

Bloomberg, una dintre cele mai cunoscute publicatii americane, se intreaba de ce contribuabilii din Statele Unite ale Americii au cumparat Ministerului Apararii din Romania o Dacia Sandero Stepway 2, relateaza ad.

Un cioban din Romania a fost chemat in instanta de patroana unui club erotic din Germania. Motivul este uluitor

Patroana unui club erotic din Bavaria a cautat un an intreg un client din Romania care nu i-a achitat nota de plata, 1451,80 de euro. Femeia avea numele barbatului si il vazuse intr-o imagine live pe.

Pietrele vii din Romania care cresc si se misca. Cum e posibil

Cunoscuti in popor si sub denumirea de dorobanti, balatruci, pietre vii sau pietre care cresc dupa ploaie, trovantii au forme bizare, sferice sau elipsoidale, si marimi diferite, de la cativa centimetri pana la cativa metri. Cum este posibil ca aceste pietre sa creasca si sa se miste. Campul cu trovanti din Costesti este usor de [] .

O mare banca din Romania dispare din 3 ianuarie

Una dintre cele mai cunoscute banci comerciale din Romania isi incheie activitatea incepand de maine, a informat institutia bancara, instruindu-si clientii asupra posibilitatilor pe care le pot avea de.

O banca importanta din Romania isi inceteaza activitatea

O mare banca din Romania isi va inceta operatiunile incepand de pe 3 ianuarie. Una dintre cele mai cunoscute banci comerciale din tara noastra este la final de drum. Sfarsitul anului 2018 a insemnat,.

Dezastru: Jumatate de milion de elevi si copii au plecat din Romania in zece ani

Numarul studentilor, elevilor si copiilor din grupa de varsta 0-19 ani care au emigrat din Romania intre 2007 si 2017 este de 484. 753 de persoane, potrivit unei lucrari publicate in Revista Romana de Statistica. Daca ii punem si pe cei de pana la 21-22.

Ecaterina Andronescu, anunt de ultima ora despre ce se schimba in 2019 in invatamantul din Romania

Ministrul educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat in exclusivitate la Antena 3 ce masuri va lua in 2019 pentru imbunatatirea invatamantului romanesc. Daca ne uitam la ce s-a intamplat in 2018.

Timis: In vama Cenad se asteapta 40 de minute pentru iesirea din tara

La punctul de frontiera cu Ungaria Cenad-Kiszombor sunt deschise, sambata, toate cele trei benzi pe sensul de iesire din tara, timpul de asteptare fiind de circa 40 de minute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )