Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatul din Alba care si-a omorat sotia cu carligul pentru ca nu era buna gospodina, condamnat la 10 ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Barbatul din Alba care si-a omorat sotia cu carligul pentru ca nu era buna gospodina, condamnat la 10 ani de inchisoare

Barbatul din Alba care si-a omorat sotia in bataie a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare. continuă pe Adevărul

Barbatul din Alba care si-a batut sotia cu carligul de la soba pana a murit a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Barbatul din Alba care si-a omorat sotia in bataie a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare. Decizia a fost pronuntata la Curtea de Apel Alba Iulia, in 11 mai 2017. Sentinta este mult mai mare fata de cea de la Tribunalul Alba, unde, Aurel Ruginosu a primit 4 ani si 4 luni de inchisoare.

Barbatul care si-a ucis sotia cu carligul pentru ca nu era buna gospodina, condamnat la 10 ani de inchisoare

Barbatul din Alba care si-a omorat sotia in bataie a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare. Decizia a fost pronuntata la Curtea de Apel Alba Iulia, in 11 mai 2017. Sentinta este mult mai mare fata de cea de la Tribunalul Alba, unde, Aurel Ruginosu, a primit 4 ani si 4 luni de inchisoare.

SOCANT! O fetita de patru ani din Alba-Iulia, lasata sa fumeze de catre mama sa (FOTO)

Imagini incredibile pe o strada din Alba Iulia! O fetita de 4-5 ani a fost surprinsa de catre un trecator, care a avut inspiratia sa fotografieze momentul, fumand cu foc dintr-o tigara, in compania.

Un brasovean care isi inchiria sotia pe Internet a fost arestat pentru proxenetism

Un barbat de 38 de ani din Brasov a fost arestat preventiv pentru proxenetism dupa ce si-a oferit propria sotie pentru servicii sexuale, pe internet.

Business report:Nicio cladire cu bulina nu a fost consolidata in 2016. Lista imobilelor din Bucuresti care pot cadea la primul cutremur; Inca un drum ramane in aer: contractul pentru constructia centurii Bacaului va fi reziliat;Sens giratoriu suspendat s

Puterea de cumparare a trecut din nou pragul de 1. 000 de euro. Castigul salarial mediu brut anuntat de INS pentru luna martie 2017 a fost de. Care sunt cele mai reciclate materiale de catre romani. Romanii sunt responsabili in relatia cu mediu inconjurator. Circa 64% din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )