Libnet.ro
UNICEF

23:15

Barbatul din Iasi, care si-a ucis sotia de Revelion, a fost arestat preventiv

Antena3 Antena3,
Barbatul din Iasi, care si-a ucis sotia de Revelion, a fost arestat preventiv

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au propus arestarea preventiva a unui barbat din comuna Focuri, in varsta de 60 de ani, pentru ca in seara de revelion si-a ucis sotia, o femeie in varsta de 55 de ani. continuă pe Antena3

Un fost actor din Constanta si-a atacat sotia in timp ce iesea de la biserica. Ce se intampla acum cu femeia

Un fost actor al Teatrului Fantasio din Constanta este in vizorul autoritatilor, dupa ce si-a atacat sotia in timp ce aceasta iesea de la biserica. Ce s-a intamplat cu femeia si care era relatia lor de cuplu de dinainte de incident? Un fost actor din Constanta si-a atacat sotia Un fost actor al Teatrului Fantasio .

Un tanar din Iasi a muncit din greu si a strans 70.000 de euro, doar ca sa ii toace iubita toti banii. Ce s-a intamplat apoi

O tanara din Iasi si-a lasat iubitul fara niciun ban in cont. Cum s-a intamplat, va spunem povestea pe larg. Un tanar din Iasi a muncit din greu si a strans 70. 000 de euro, doar ca sa ii toace iubita toti banii Tanara din Iasi lucra la banca unde iubitul ei avea un cont deschis.

Povestea starului din fotbal care a ajuns sa faca Uber in SUA

Multi fotbalisti aleg sa ramana in domeniu chiar si dupa ce atarna ghetele-n cui. Nu e si cazul unui fost star din Turcia, care supravietuieste din meseria de sofer de Uber in.

Detalii infioratoare despre romanul din Austria care si-a ucis sotia. Copiii celor doi ar fi asistat la crima cumplita

Au aparut noi detalii despre crima comisa de romanul din Austria asupra sotiei sale.

Un barbat ce facea parte dintr-o secta si-a ucis sotia si toti copiii in timpul unui ritual de exorcizare

Autoritatile din Panama au descoperit un mormant in care se aflau o femeie si cei cinci copii ai sai, toti fiind victimele unei secte religioase, arataBBC. Autoritatile au descoperit locul dupa ce.

Batranul de 80 de ani din Iasi iesise sa hraneasca animalele. Cum trecuse cateva ore bune si nu se intorsese, fiica s-a dus sa il caute. in scurt timp avea sa faca o descoperire terifianta

Batranul de 80 de ani din judetul Iasi iesise sa hraneasca animalele. Cum trecuse doua ore si nu s-a intors, fiica sa s-a dus sa il caute. in scurt timp, avea sa faca o descoperire cumplita.

Primarul care a facut sex cu minore, imposibil de demis. Cum explica prefectul din Iasi

Damian Butnariu, primarul din comuna Mogosesti Siret care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore, va putea sa isi duca pana la final mandatul, desi s-a suspendat din PNL.

Primarul care a avut relatii intime cu minore, imposibil de demis. Cum explica prefectul din Iasi

Damian Butnariu, primarul din comuna Mogosesti Siret care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore, va putea sa isi duca pana la final mandatul, desi s-a suspendat din PNL.

Mesajul controversat al edilului din Iasi acuzat de amor cu minore in biroul Primariei: Sunt mandru!

Damian Butnariu, primarul comunei Mogosesti Siret, judetul Iasi, acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu doua minore, contracost, in biroul sau de la Primarie, a scris, intr-o postare pe Facebook, ca si-a cerut autosuspendarea din functia de membru al PNL Iasi, subliniind ca este mandru de realizarile sale.

VIDEO Cel mai scund barbat din lume care putea merge singur a murit la 27 de ani in Nepal

Barbatul considerat a fi cel mai scund din lume cu abilitatea de a merge a murit vineri la varsta de 27 de ani la un spital din Nepal, a anuntat familia sa, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )