Libnet.ro
UNICEF

00:07

Detalii infioratoare despre romanul din Austria care si-a ucis sotia. Copiii celor doi ar fi asistat la crima cumplita

Antena3 Antena3,
Detalii infioratoare despre romanul din Austria care si-a ucis sotia. Copiii celor doi ar fi asistat la crima cumplita

Au aparut noi detalii despre crima comisa de romanul din Austria asupra sotiei sale. continuă pe Antena3

ALERTA METEO! Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt JUDETELE VIZATE

ANM a emis un cod galben de ceata, valabil duminica dimineata in 8 judete. DESPARTIREA MOMENTULUI iN SHOWBIZ! ADIO, TEO TRANDAFIR! VESTEA A CAZUT CA UN TRASNET GALERIE FOTO) Judetele vizate sunt.

Povestea starului din fotbal care a ajuns sa faca Uber in SUA

Multi fotbalisti aleg sa ramana in domeniu chiar si dupa ce atarna ghetele-n cui. Nu e si cazul unui fost star din Turcia, care supravietuieste din meseria de sofer de Uber in.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCA. Detalii infioratoare! Dinca i-a marturisit unui politist sub acoperire cum le-a chinuit pe Luiza si Alexandra. Nu stia de apelul la 112!

Noi detalii ingrozitoare ies la iveala din rechizitoriul dosarului Caracal obtinut de Antena 3. Gheorghe Dinca a fost interogat in celula de un politist sub acoperire. Presupusul criminal i-a marturisit acestuia ororile la care le-a supus pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu.

Dinca planuia de doua luni rapirea Luizei Melencu. Detalii de ultima ora din dosarul Caracal

Rechizitoriul din dosarul Caracal contine zeci de file de discutii ale lui Gheorghe Dinca cu colegii sai de celula. Documentul intocmit de procurorii DIICOT releva faptul ca, printre altele, Dinca a planuit cu doua luni inainte rapirea Luizei Melencu. Dinca planuia de doua luni rapirea Luizei Melencu Potrivit adevarul. ro, rechizitoriul intocmit de catre procurorii .

Barbatul din Iasi, care si-a ucis sotia de Revelion, a fost arestat preventiv

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au propus arestarea preventiva a unui barbat din comuna Focuri, in varsta de 60 de ani, pentru ca in seara de revelion si-a ucis sotia, o femeie in varsta de 55 de ani.

VIDEO Cel mai scund barbat din lume care putea merge singur a murit la 27 de ani in Nepal

Barbatul considerat a fi cel mai scund din lume cu abilitatea de a merge a murit vineri la varsta de 27 de ani la un spital din Nepal, a anuntat familia sa, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )