Libnet.ro
UNICEF

18:15

Barbatul din judetul Vrancea a sunat la 112 si a anuntat ca si-a ucis iubita. Oamenilor legii nu le-a venit sa creada ce vad, atunci cand au ajuns la fata locului

Antena3 Antena3,
Barbatul din judetul Vrancea a sunat la 112 si a anuntat ca si-a ucis iubita. Oamenilor legii nu le-a venit sa creada ce vad, atunci cand au ajuns la fata locului

Barbatul din judetul Vrancea a sunat la 112 si a anuntat ca si-a ucis iubita. Oamenilor legii nu le-a venit sa creada ce vad, atunci cand au ajuns la fata locului. Mai precis, barbatul de 56 de ani,. continuă pe Antena3

Un barbat din judetul Botosani a sunat la 112 si a anuntat ca este sechestrat. Dupa ore de cercetari, politistii au reusit sa dea de el

Un barbat de 44 de ani din judetul Botosani a sunat la 112 si a spus ca este sechestrat. Dupa ore de cercetari, oamenii legii au reusit sa dea de urma barbatului. Moldoveanul le-a povestit.

Culmea executarii silite! Un mort din judetul Vrancea trebuie sa achite 90.000 de lei din mormant

Judecatoria Focsani a incuviintat executarea silita a fostului sef al Oficiului pentru Protectia Consumatorului Vrancea Marian Bobocea la doua saptamani de la decesul acestuia an urma unui.

Cutremur cu magnitudinea 3,6 pe Richter, in judetul Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 pe scara Richter s-a produs, luni dimineata, in judetul Vrancea, la o adancime de 139 de kilometri.

Barbatul din Botosani a venit la spital cu dureri cumplite in bratul stang. Cand medicii s-au apropiat sa cerceteze locul, s-au ingrozit de-a dreptul. Erau peste tot!

Barbatul din Botosani a venit la spital cu dureri cumplite in bratul stang. Cand medicii s-au apropiat sa cerceteze locul, s-au ingrozit de-a dreptul. Erau peste tot! Omul, in varsta de 66 de ani, din comun.

Adolescenta din judetul Olt ramasese singura in microbuzul scolar, cand soferul a oprit masina si s-a indreptat sprea ea. Mi-a pus mana pe picior si m-a descheiat la pantaloni, atingandu-ma in zona intima

Un scandal urias a izbucnit de cateva luni in comuna Dobrun, din judetul Olt. Un barbat, soferul unui microbuz scolar si aflat in pragul pensiei, este acuzat de mai multe fete ca aufost atinse ne.

Cei doi tineri care au evadat dintr-un centru educativ din judetul Timis au fost prinsi in Olt

Cei doi tineri evadati din Centrul pentru Masuri Educative Buzias din judetul Timis au fost prinsi m.

Oamenii aflati pe drum intr-o localitate din judetul Arad au incremenit la propriu, cand au vazut ce transporta un barbat pe bicicleta. Nebunie curata! (FOTO)

Oamenii aflati pe drum intr-o localitate din judetul Arad au incremenit la propriu, cand au vazut ce transporta un barbat pe bicicleta. O adevarata nebunie si un real pericol daca avem in vedere.

O fata care a sunat la 112 sustinand ca a fost sechestrata intr-o casa din Caracal, amendata cu 500 de lei

Timp de 12 ore, mai multi politisti si jandarmi din judetul Olt au incercat sa gaseasca o fata care a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata intr-o casa din Caracal, refuzand sa ofere date de identificare. Cand a fost gasita, fata a spus ca a vrut sa faca o gluma si a fost amendata, transmite Mediafax.

Barbatul din Braila a intrat in frizeria fostei sotii, unde a dat peste actualul sau iubit. A luat foc! Oamenii au sunat imediat la 112

Un barbat in varsta de 43 de ani a fost injunghiat cu un foarfece luni, in timp ce se afla intr-o frizerie din municipiu, victima fiind transportata pentru ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta.

Batrana de 72 de ani din judetul Botosani s-a trezit luata din propria casa de un vecin. Au urmat 48 de ore de chin pentru femeie

Zilele de batranete ale unei femei de 72 de ani s-au transformat intr-un cosmar, dupa ce un vecin a dat buzna in casa in care locuia singura si a luat-o pe sus. Barbatul de 47 de ani a dus-o pe batrana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )