Libnet.ro
UNICEF

16:01

O fata care a sunat la 112 sustinand ca a fost sechestrata intr-o casa din Caracal, amendata cu 500 de lei

Hotnews Hotnews,
 O fata care a sunat la 112 sustinand ca a fost sechestrata intr-o casa din Caracal, amendata cu 500 de lei

Timp de 12 ore, mai multi politisti si jandarmi din judetul Olt au incercat sa gaseasca o fata care a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata intr-o casa din Caracal, refuzand sa ofere date de identificare. Cand a fost gasita, fata a spus ca a vrut sa faca o gluma si a fost amendata, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Rasturnare neasteptata de situatie in cazul apelului 112 din Bucuresti. Cine este fata care a zis ca este sechestrata

Joaca de-a victima! O minora a sunat la 112 si a spus ca este sechestrata. Sute de politisti din Bucuresti au cautat-o, in cursul serii de vineri, dar in zadar. Operatiunea de amploare a avut loc in zona Moghioros din Drumul Taberei. Ce s-a intamplat cu minora? Cine era si de ce a mintit? Alarma .

Alerta in Bucuresti, dupa ce o fata de 16 ani a sunat la 112 sa anunte ca e sechestrata

Mai multe echipaje de politie actioneaza vineri seara in zona Moghioros, din Drumul Taberei, in Bucuresti, dupa ce o fata a sunat la 112 si a anuntat ca ar fi sechestrata. Apelul de urgenta a fost efectuat la ora 18.

Membru CNA, despre fata care a mintit ca a fost sechestrata: Ce-ar fi sa ducem imbecila la scoala de corectie, sa ii treaca putin cheful de farse?

Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a reactionat dur dupa ce o adolescenta de 16 ani a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata intr-un apartament din Bucuresti. Tanara a fost gasita dupa cateva ore si s-a descoperit ca apelul a fost o farsa.

UPDATE Operatiune de amploare in Bucuresti, dupa ce o tanara a sunat la 112 si a spus ca este sechestrata

O tanara din Bucuresti a sunat la 112, vineri seara, si a spus ca este sechestrata intr-un apartament. Fata a indicat zona, dar a afirmat ca nu are detalii, in cautarea ei fiind angrenate forte impresionante, relateaza Mediafax.

Unde a fost gasita tanara de 16 ani care a sunat de 13 ori la 112 pentru a anunta ca e sechestrata si ce le-a declarat politistilor care au cautat-o

Tanara de 16 ani care a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata intr-un apartament din Bucuresti a fost gasita sambata dimineata, in jurul orei 02:00, intr-o locuinta privata din sectorul 6. Tanara si-a schimbat declaratia si a spus ca nu a fost nicio clipa in pericol si totul a fost o farsa.

O fata de 14 ani si-a mintit mama ca este rapita ca sa fuga la un tanar cunoscut pe internet, iar femeia a sunat la 112. Cum i-a fost descoperita minciuna

O femei din localitatea ieseana Ciurea, a sunat sambata, 24 august, la numarul de urgenta si a anuntat ca fiica sa de 14 ani a fost rapita de pe strada. Fata a contactat-o sa-i povesteasca intamplarea, dupa ce ar fi reusit sa scape de agresori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )