Libnet.ro
UNICEF

21:15

Barbatul din Pucioasa care a intretinut relatii intime cu o minora de 14 ani a fost retinut

Antena3 Antena3,
Barbatul din Pucioasa care a intretinut relatii intime cu o minora de 14 ani a fost retinut

Un barbat de 44 de ani din localitatea damboviteana Pucioasa, suspectat ca a intretinut raporturi sexuale cu o fata de 14 ani, care ulterior a ajuns la spital, a fost retinut de politisti. Inspectoratul de. continuă pe Antena3

O batrana a intretinut relatii sexuale cu minori, in cabana sa. Cum reusea femeia sa ii pacaleasca

Caz uluitor in Marea Britanie. O pensionara de 72 de ani a fost acuzata ca a ademenit mai multi minori cu alcool, iar apoi a intretinut relatii sexuale cu ei in cabana sa. Faptele rusinoase ar fi avut lo.

inca un caz Caracal in Romania? Ce au descoperit anchetatorii in casa barbatului din Calarasi care a sechestrat doi copii

Un alt caz Caracall in Romania aduce din nou teama. O ancheta teribila se deruleaza chiar acum la Calarasi. O alta casa a ororilor aduce in prim-plan privare de libertate a doi copii si abuzuri sexuale. inca un caz Caracal in Romania? Ce se intampla in Calarasi? Un alt caz asemanator celui de la Caracal .

Rasturnare de situatie in cazul adolescentei din Deva care ar fi disparut saptamana trecuta. Unde a fost gasita copila de 15 ani

Adolescenta de 15 ani din Deva, care a plecat de bunavoie de acasa in urma cu o saptamana cu intentia de a-si vizita o prietena din Ploiesti, la care nu a mai ajuns, a fost gasita de politisti intr-o.

Ludovic Orban anunta disponibilizari. Cine sunt oamenii din Guvern care vor pleca

Ludovic Orban a anuntat disponibilizari. Premierul desemnat a sustinut ca in urmatorul Executiv se va face o analiza rigurpasa iar multi dinter actualii oameni din Guvern vor fi conediati. Va spun din.

Subiectele zilei: Secretele invaziei autobuzelor turcesti de tip Lego in Europa; Povestea unui medic din Franta, care vrea sa se intoarca in Romania; Clinica Marelui Ars a fost deschisa la Iasi doar pentru poze cu ministrul Sanatatii.

Gardianul ajuns printre cei mai bogati angajati din penitenciarele Romaniei. Cum a facut avere in stil mafiot din spagi si camatarie in inchisoare. Vasile Dutu 49 de ani) si concubina acestuia. De ce oamenii subtiri simt nevoia sa fie vulgari in public. Despre exhibitionismul lingvistic. La noi, pana nu demult, limbajul de cazarma sau cel de cartier de sorginte interlop-delincventa era folosit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )