Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban anunta disponibilizari. Cine sunt oamenii din Guvern care vor pleca

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban anunta disponibilizari. Cine sunt oamenii din Guvern care vor pleca

Ludovic Orban a anuntat disponibilizari. Premierul desemnat a sustinut ca in urmatorul Executiv se va face o analiza rigurpasa iar multi dinter actualii oameni din Guvern vor fi conediati. Va spun din. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta cand va avea loc votul de investitura a guvernului: Sunt peste 25 de parlamentari cu care am discutat si care cred ca ar vota cabinetul (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat miercuri ca va propune presedintilor celor doua camere ale Parlamentului ca miercurea viitoare sa aiba locul votul de investitura al noului guvern. Sunt.

Ludovic Orban anunta cand ar putea avea loc votul de investitura a noului cabinet: Am incredere ca vom reusi sa trecem acest guvern (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat, luni, ca isi doreste ca votul de investitura a noului guvern sa aiba loc saptamana viitoare, cel mai tarziu, miercuri. intr-o declaratie de presa.

Cine sunt ministrii-problema din guvernul Orban

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat, la 24 octombrie 2019, componenta Cabinetului pe care il va supune votului Parlamentului. Victor Sebastian Costache a fost propus ministru al Sanatatii. Specialist.

Cine este IONUT STROE, ministrul propus la SPORT in Guvernul Ludovic Orban

Ionut Marian Stroe este propunerea pentru Ministerul tineretului si Sportului in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul de Dolj este membru al PNL din 2001. Si-a inceput activitatea profesionala ca.

Cine este BOGDAN GHEORGHIU, ministrul propus la CULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Bogdan Gheorghiu este propunerea pentru Ministerul Culturii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul PNL de Suceava, in varsta de 44 de ani, este, la baza, jurnalist si actor. Gheorghiu a urmat cursurile.

Cine este IOAN MARCEL BOLOS, ministrul propus la FONDURI EUROPENE in Guvernul Ludovic Orban

Ioan Marcel Bolos este propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene in viitorul Guvern Ludovic Orban. Fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director in Primaria Oradea, unde a infiint.

Cine este MARCEL VELA, ministrul propus la INTERNE in Guvernul Ludovic Orban

Marcel Vela este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne in viitorul Guvern Ludovic Orban. Senatorul Costache, 44 de ani, este membru PNL din ianuarie 1990 si a fost primar al Caransebesului, cu trei.

Cine este VICTOR COSTACHE, ministrul propus la SANATATE in Guvernul Ludovic Orban

Victor Costache este propunerea pentru Ministerul Sanatatii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Costache, 44 de ani, este director medical al Clinicii Polisano din Sibiu si conferentiar la Universitatea Lucian Bl.

Cine este Raluca Turcan, propunerea de vicepremier din guvernul Ludovic Orban

La 15 ani dupa ce a intrat in politica mare, Raluca Turcan isi vede implinit visul cu ochii. E pe cale sa devina vicepremier in Guvernul Ludovic Orban, sigur daca cabinetulva trece de votul Parlamentului.

Cine este ADRIAN OROS, ministrul propus la AGRICULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Adrian Nechita Oros este propunerea pentru Ministerul Agriculturii, in Guvernul Ludovic Orban. Deputatul PNL in varsta de 54 de ani este Doctor in stiinte medicale domeniul medicina veterinara, prorector.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )