Libnet.ro
UNICEF

13:30

Barbatul inecat pe plaja Modern din Constanta este scriitorul Mircea Tuglea

Hotnews Hotnews,
 Barbatul inecat pe plaja Modern din Constanta este scriitorul Mircea Tuglea

Barbatul inecat in mare, sambata, in zona plajei Modern din Constanta era scriitorul Mircea Tuglea, redactorul sef al Revistei Tomis, el fiind si asistent universitar doctor la Universitatea Ovidius din Constanta si lector de limba romana la o universitatea din Bulgaria. Autoritatile au confirmat sambata seara ca barbatul de 43 de ani inecat pe plaja Modern este scriitorul Mircea Tuglea. continuă pe Hotnews

Scriitorul Mircea Tuglea a murit inecat la Constanta. Avea 43 de ani si inota dincolo de geamandurile de pe plaja Modern

Echipajul medical sosit de urgenta sambata, 19 august, pe plaja Modern din Constanta nu a mai putut face nimic in cazul scriitorului Mircea Tuglea. Acesta s-a inecat inotand dincolo de geamandura.

Un barbat de 43 de ani s-a inecat pe plaja din Constanta. Alte patru persoane, salvate la timp in sudul litoralului

Zi grea pentru salvamari si medicii Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta. Patru persoane au fost sambata, 19 august, in pericol de inec, iar un barbat s-a inecat pe o plaja din Constanta.

Simona Halep, lovita de ghinion. Ce se intampla la cafeneaua sportivei din Constanta

Cu o avere de ordinul milioanelor de euro stransa de pe urma tenisului, Simona Halep a decis sa faca investitii la Constanta, orasul ei natal. Din pacate, se pare ca Simona Halep a fost lovita de.

VIDEO 25 de imigranti sirieni si trei calauze bulgare, depistati de politistii de frontiera intr-o padure din Constanta

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au depistat 25 cetateni sirieni - 21 de adulti si 4 copii - care au incercat sa intre ilegal in tara din Bulgaria. Migrantii au fost ajutati de trei calauze bulgare care ar fi trebuit sa ii transporte pana la Bucuresti.

Principalul suspect pentru atacul cu cutitul din Finlanda este un marocan in varsta de 18 ani

Un marocan in varsta de 18 ani este principalul suspect pentru atacul cu cutitul comis vineri pe strada in orasul Turku din sud-vestul Finlandei, atac soldat cu doi morti si 8 raniti, a anuntat sambata politia finlandeza, citata de Reuters. Politia a confirmat oficial ca incidentul este anchetat ca act terorist.

Autorul atacului din Barcelona este in continuare cautat de politisti

Politia spaniola il cauta inca, sambata dimineata, pe soferul furgonetei care a intrat joi in multime in zona turistica La Rambla, din Barcelona, omorand 13 persoane si.

Aceasta intersectie din Romania este unica in Europa. Detaliul care surprinde toti soferii

Intersectia europeana unde se intalnesc cele mai multe strazi, in numar de sapte, se afla in Cluj. Din intersectia botezata Sapte strazi, aflata in cartierul Grui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )