Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO 25 de imigranti sirieni si trei calauze bulgare, depistati de politistii de frontiera intr-o padure din Constanta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO 25 de imigranti sirieni si trei calauze bulgare, depistati de politistii de frontiera intr-o padure din Constanta

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au depistat 25 cetateni sirieni - 21 de adulti si 4 copii - care au incercat sa intre ilegal in tara din Bulgaria. Migrantii au fost ajutati de trei calauze bulgare care ar fi trebuit sa ii transporte pana la Bucuresti. continuă pe Hotnews

VIDEO 25 de imigranti sirieni si trei calauze bulgare, depistati de politistii de frontiera constanteni

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au depistat 25 cetateni sirieni - 21 de adulti si 4 copii - care au incercat sa intre ilegal in tara din Bulgaria. Migrantii au fost ajutati de trei calauze bulgare care ar fi trebuit sa ii transporte pana la Bucuresti.

Imigranti sirieni si calauze bulgare, depistati de politistii de frontiera constanteni

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au depistat 25 cetateni sirieni - 21 de adulti si 4 copii - care au incercat sa intre ilegal in tara din Bulgaria. Imigrantii au fost ajutati de trei calauze bulgare care ar fi trebuit sa ii.

25 de imigranti sirieni, prinsi de politisti. Voiau sa patrunda ilegal in Bucuresti cu ajutorul a trei calauze bulgare (FOTO)

Douazeci si cinci de refugiati sirieni, printre care se numarau si patru copii, au fost opriti de politistii de frontiera la granita cu Bulgaria. Acestia intentionau sa patrunda ilegal in.

Politia de frontiera romana a retinut 25 de sirieni si trei bulgari care trecusera ilegal granita

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta a Romaniei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, au retinut 25 cetateni sirieni - 21 adulti si patru copii - care intrasera ilegal din Bulgaria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )