Libnet.ro
UNICEF

18:00

Barbatul cu un IQ mai mare decat al lui Einstein. Cum a ajuns sa moara singur si sarac

Playtech Playtech,
Barbatul cu un IQ mai mare decat al lui Einstein. Cum a ajuns sa moara singur si sarac

Daca ar fi sa luam doar IQ-ul ca instrument de masurare a inteligentei, a existat o persoana in dreptul careia s-ar putea spune ca expresia esti un geniu este prea saraca si neincapatoare. Cine a fost cel care a avut un IQ mai mare decat Einstein si cum a ajuns acesta sa moara singur si . continuă pe Playtech

Radu Banciu: Omenirea se va lovi de zid cu un grad de idiotenie mai mare decat in toate celelalte secole cumulate, dar face bine si asta (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, ca tot ce au facut oamenii pana acum, dezumanizand aceasta planeta, i-a adus in situatia in care cultura practic a murit. Jurnalistul.

Un studiu din Italia sugereaza ca noul coronavirus ar fi de sase ori mai prevalent decat indica bilantul oficial

Aproape 1,5 milioane de persoane din Italia, sau 2,5% din populatie, au dezvoltat anticorpi la noul coronavirus, o statistica de sase ori mai mare decat bilantul oficial, conform unui studiu prezentat luni de.

Cum e posibil asa ceva? Absolventii scolilor profesionale, platiti mai bine decat cei care termina o facultate in Romania

Meseriasii sunt mult mai apreciati in Romania, decat absolventii de facultate! La aceasta concluzie au ajuns antreprenorii participanti la conferinta Pactul pentru Munca, organizata de Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin CONAF), care solicita dezvoltarea scolilor profesionale. Absolventii scolilor de meserii castiga mai bine decat absolventii de facultate Asa s-a ajuns ca in Romania un electrician .

Cum alegi pasta de dinti si cine are mai mare nevoie de dusul bucal. Medic: O pasta de dinti ieftina n-are efect

Desi ne poate parea un detaliu fara mare importanta, tipul de pasta de dinti influenteaza sanatatea noastra mai mult decat credem, spun specialistii. Pentru o si mai buna curatare, pe piata sunt si aparate care ne ajuta si mai mult sa ne ingrijim dantura.

Business report: Confesiunile milionarului Budeanu. BNR nu va cheltui valuta tarii pe interventii imposibile. Magistratii- pensii de peste 14 ori mai mari decat li s-ar fi cuvenit. De ce doar 34%: Situatia absorbtiei fondurilor europene

Confesiunile milionarului Budeanu * Firmele de pe litoral cer prelungirea programului pentru terase * Echipe antifragile si cum prosperi in incertitudine * Bancile de retail din Franta au un model invechit * Afacerile primarului Florea * Un locuitor din satul Cartojani, care a fost in carantina, cere daune de patru milioane de euro * Adrian Vasilescu,BNR: BNR nu-si va permite sa cheltuiasca valuta tarii pentru a se hazarda in interventii imposibile * Magistratii au avut, in medie, pensii de peste 14 ori mai mari decat li s-ar fi cuvenit in baza contributiei* Booking. com, lovit puternic de pandemie - taie mii de locuri de munca * De ce doar 34%: Situatia absorbtiei fondurilor europene. DNA: Fost director la Apele Romane, retinut pentru mita de un milion de euro * Costul total al creditului include si costurile de prelungire a contractului, daca conditiile prelungirii au fost prevazute in clauze.

ANAF nu si-a atins obiectivul de incasari in 2019, dar a colectat mai mult decat in 2018 (raport)

ANAF a incasat mai putin decat trebuia. Conform raportului pe anul 2019 publicat pe site-ul institutiei, gradul de realizare a programului de incasari stabilit prin legile bugetare anuale rectificate a fost de 99,2%. Daca se scot veniturile din dividende si varsaminte ale companiilor de stat, gradul de realizare este de 99,6%.

ANALIZA PWC: Operatorii aerieni au 6-12 luni sa se recupereze din cea mai mare contractie din istoria acestui sector

Companiile aeriene de transport si productie de aeronave au la dispozitie intre sase si 12 luni sa-si pregateasca recuperarea dupa criza COVID-19 care a dus la cea mai mare contractie din istoria acestui sector, arata raportul global PwC Tendinte in industria aerospatiala 2020: Cum isi poate reveni sectorul comercial dupa criza COVID-19.

Atractii sportive inedite in cea mai mare baza de agrement din nordul Moldovei

Sporturi inedite la cel mai mare parc de agrement din Moldova. La Cornisa, in municipiul Botosani autoritatile locale au hotarat autorizarea practicarii in cadrul bazei, a artelor martiale, zumba,patinaj pe role, badminton sau tenis cu piciorul.

Cum a ajuns Humphrey Bogart sa se casatoreasca cu amanta. Lauren Bacall era cu 26 de ani mai mica decat actorul din Casablanca

Avea o voce sexy si o frumusete ce nu putea trece neobservata. A fost cea din urma dragoste a lui Humphrey Bogart, iar povestea lor a ramas una dintre cele mai romantice de la Hollywood, chiar daca a debutat cu o aventura scandaloasa.

Un medicament folosit pentru pisici ar putea fi mai eficient decat Remdesivir in tratarea pacientilor cu COVID-19, sustine o organizatie pentru drepturile consumatorilor

Un medicament folosit pentru pisici ar putea da rezultate mai bune in cazul pacientilor cu coronavirus decat medicamentul Remdesivir, folosit in momentul de fata pentru tratarea lor, sustine o organizatie pentru drepturile consumatorilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )