Libnet.ro
UNICEF

08:45

Barbatul platit sa evalueze trupurile celor mai frumoase femei din lume

Adevărul Adevărul,
Barbatul platit sa evalueze trupurile celor mai frumoase femei din lume

Ross Hadley, un britanic in varsta de 35 de ani, este tinta invidiilor tuturor barbatilor. Barbatul, antrenor de fitness, este judecatorul siluetelor celor mai frumoase femei din lume, cele 126 de candidate la titlul Miss World. continuă pe Adevărul

Top 20 cele mai frumoase little black dressed afisate de vedete anul acesta!

Fie ca preferi un model din piele precum Cameron Diaz si Rita Ora sau o rochita cu decolteu adanc, asemeni celor purtate de Jennifer Lawrence, Rihanna ori Kim Kardashian, iata care sunt cele mai frumoase little black dresses purtate de vedete in 2014! .

Sibiul, printre primele sapte orase, la nivel mondial, cu cele mai frumoase piete de Craciun

Sibiul a fost inclus pe o lista a oraselor cu cele mai frumoase piete de Craciun din lume. intr-un articol, cotidianul spaniol El Mundo recomanda sapte orase din intreaga lume care merita vizitate in aceasta.

FOTO Cele mai frumoase povesti de iarna, premiate de Primaria Vaslui

La sfarsitul saptamanii trecute in foaierul Primariei Municipiului Vaslui a avut loc o expozitie tematica Povestea mea de iarna, in cadrul careia au fost expuse cele mai frumoase lucrari realizate de elevii din municipiul Vaslui.

Extractia petrolului, ITC si bancile raman in topul celor mai bine platite industrii. Salariul mediu net din octombrie: 1705 lei

Salariul mediu net din octombrie 2014 a fost de 1705 lei corespunzator unui salariu brut de 2358 lei), mai mult cu 7 lei decat in septembrie 2014, a anuntat luni Statistica. Valorile cele mai mari s-au inregistrat in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4500 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 998 lei). Comparativ cu luna octombrie a anului precedent, salariul net a crescut cu 5,6%. Datele lunare privind salariile si numarul salariatilor sunt obtinute printr-o cercetare statistica pe un esantion format din 22. 500 de firme cu 4 salariati si peste, care reprezinta 91,41% din numarul total al salariatilor din acest sector. Cele mai semnificative cresteri ale castigului salarial mediu net 14,3%) s-au inregistrat in silvicultura si exploatare forestiera inclusiv pescuit si acvacultura) iar cele mai ample scaderi au fost in n extractia petrolului brut si a gazelor naturale 22,1%), salariile din acest sector ramanand cu toate aceste scaderi cele mai mari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )