Libnet.ro
UNICEF

17:00

Top 20 cele mai frumoase little black dressed afisate de vedete anul acesta!

ADPM ADPM,
Top 20 cele mai frumoase little black dressed afisate de vedete anul acesta!

Fie ca preferi un model din piele precum Cameron Diaz si Rita Ora sau o rochita cu decolteu adanc, asemeni celor purtate de Jennifer Lawrence, Rihanna ori Kim Kardashian, iata care sunt cele mai frumoase little black dresses purtate de vedete in 2014! . continuă pe ADPM

FOTO Cele mai frumoase povesti de iarna, premiate de Primaria Vaslui

La sfarsitul saptamanii trecute in foaierul Primariei Municipiului Vaslui a avut loc o expozitie tematica Povestea mea de iarna, in cadrul careia au fost expuse cele mai frumoase lucrari realizate de elevii din municipiul Vaslui.

FOTO Expozitie de pasari de iepuri de rasa la Sala de sport a Colegiului Tudor Vladimirescu. Cele mai frumoase exemplare au fost premiate

Peste 300 de gaini, porumbei, papagali si iepuri pot fi admirate in cadrul primei expozitii de acest gen organizata in Targu Jiu. Peste 20 de crescatori participa la Expo Fauna Goprjeana.

FOTO Expozitie de pasari si iepuri de rasa la Sala de sport a Colegiului Tudor Vladimirescu. Cele mai frumoase exemplare au fost premiate

Peste 300 de gaini, porumbei, papagali si iepuri pot fi admirate in cadrul primei expozitii de acest gen organizata in Targu Jiu. Peste 20 de crescatori participa la Expo Fauna Goprjeana.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri din 2014 - Federer, Nadal, Djokovic, Dimitrov si Monfils, printre remarcati (Partea I)

Anul 2014 a oferit multe dueluri interesante in circuitul masculin de tenis de camp ATP), schimburile de mingi si loviturile perfecte facand deliciul publicului. Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Grigor Dimitrov si Gael Monfils au facut, rand pe rand, spectacol. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase lovituri din 2014.

Spectacolul Craciunului incepe la Antena 1. Cele mai frumoase amintiri din copilarie, povestite de vedete

Decembrie este, pentru multi dintre noi, cea mai frumoasa luna a anului: sarbatori petrecute in familie, cadouri, zambet si colinde, in caldura primitoare de acasa, toate acestea bucurii ne insenineaza.

Cele mai grele jocuri pentru dispozitive mobile

Cele mai grele jocuri pentru dispozitivele voastre mobile, in ciuda dificultatii lor, au devenit foartepopulare, iar Playtech va prezinta o lista cu sase jocuri care va vor test abilitatile. Cele mai grele jocuri pentru dispozitive mobile au reusit sa-si adune un numar foarte mare de fani tocmai datorita dificultatii acestora. Fie ca este vorba despre jocuri precum Rage Quitsau Super Hexagon, aplicatiile de acest fel s-au bucurat intotdeauna de succes. Flappy Bird este probabil cel mai nou exemplu in acest [].

Style Judgement! Cele mai reusite tinute purtate pana acum de Amal Alamuddin

Inainte ca George Clooney sa se indragosteasca iremediabil de ea, era o avocata de succes, dar necunoscuta la nivel public. Pe parcursul unui singur an insa, Amal Alamuddin a reusit sa se transforme intr-una dintre cele mai urmarite personalitati. Mai mult, a ajuns chiar la statutul de style icon!.

GRAMMY 2015. Beyonce, cele mai multe nominalizari din istorie

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari - sase - gala premiilor Grammy 2015, fiind urmat in top de cantareata Iggy Azalea, care a primit patru, in timp ce Beyonce a intrecut-o pe Dolly Parton, devenind cea mai nominalizata artista din istoria acestor trofee.

Premiile Grammy 2015: Sam Smith si Iggy Azalea, cele mai multe nominalizari

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari - sase - la editia din 2015 a galei premiilor Grammy, fiind urmat in top de cantareata Iggy Azalea, care a primit patru, informeaza Mediafax.

Stocare pentru un mileniu: Cele mai noi SSD-uri pot rezista mai mult decat te-ai astepta

Fata deprimele SSD-uri ajunse pe piata, cele mai noimodele pot rezista pana la 1. 000 de ani de transfer de fisiere sustinut. Cei de la The Tech Report au publicat zilele trecute rezultatele unui test foarte ambitios referitor la durata de viata a SSD-urilor. Acesta avea ca scop masurarea in conditii cat mai realiste a perioadei de trafic de date sustinut pe care o poate suporta un astfel de mediu de stocare. in plus, se dorea compararea rezultatelor cu durata de [].

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2831 seconds )