Libnet.ro
UNICEF

21:15

Barna cere demisia lui Dancila

România Liberă România Liberă,
Barna cere demisia lui Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Barna cere demisia premierului Dancila, pentru ca a pierdut majoritatea parlamentara Partidele, sa accepte un acord politic pentru organizarea de alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, ii cere premierului Viorica Dancila sa demisioneze, deoarece PSD a pierdut majoritatea parlamentara in urma deciziei ALDE de a iesi de la guvernare. Acesta propune, totodata, tuturor partidelor parlamentare sa accepte un acord politic care sa permita organizarea de alegeri anticipate cat mai repede. in ceea ce-l priveste pe liderul ALDE, Barna spune ca acesta trebuie sa plateasca pentru aceasta guvernare.

Barna cere demisia premierului si acord politic pentru alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, ii cere premierului sa isi dea demisia pentru ca astazi si-a pierdut majoritatea parlamentara si face un apel public la partidele parlamentare sa accepte un acord politic care sa permita organizarea de alegeri anticipate cat mai repede cu putinta.

Presedintele USR Dan Barna ii cere demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele USR Dan Barna ii cere demisia premierului Viorica Dancila ii cer doamnei Dancila sa-si dea demisia pentru ca astazi si-a pierdut majoritatea parlamentara. Daca doamna Dancila va veni.

Dan Barna (USR-PLUS): Presedintele Iohannis sa-i ceara astazi demisia premierului Dancila. Sa-si ia un angajament public ca nu mai da nicio sansa PSD

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, ii solicita presedintelui Iohannis sa-i ceara astazi demisia premierului Dancila si sa isi ia un angajament public ca nu.

Dan Barna: Iohannis sa ii ceara demisia lui Dancila si sa declare public si explicit ca nu va mai acorda inca o sansa PSD

Liderul USR, Dan Barna, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa ii solicite demisia premierului Viorica Dancila si sa declare public si explicit ca nu va mai acorda inca o sansa PSD.

Dan Barna ii solicita lui Klaus Iohannis sa-i ceara demisia premierului Dancila

Presedintele USR, Dan Barna, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis sa-i solicite premierului Viorica Dancila demisia si sa declare public si explicit ca nu va mai acorda inca o sansa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )