Libnet.ro
UNICEF

10:00

Barna cere demisia premierului Dancila, pentru ca a pierdut majoritatea parlamentara Partidele, sa accepte un acord politic pentru organizarea de alegeri anticipate

Hotnews Hotnews,
 Barna cere demisia premierului Dancila, pentru ca a pierdut majoritatea parlamentara Partidele, sa accepte un acord politic pentru organizarea de alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, ii cere premierului Viorica Dancila sa demisioneze, deoarece PSD a pierdut majoritatea parlamentara in urma deciziei ALDE de a iesi de la guvernare. Acesta propune, totodata, tuturor partidelor parlamentare sa accepte un acord politic care sa permita organizarea de alegeri anticipate cat mai repede. in ceea ce-l priveste pe liderul ALDE, Barna spune ca acesta trebuie sa plateasca pentru aceasta guvernare. continuă pe Hotnews

Barna cere demisia premierului si acord politic pentru alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, ii cere premierului sa isi dea demisia pentru ca astazi si-a pierdut majoritatea parlamentara si face un apel public la partidele parlamentare sa accepte un acord politic care sa permita organizarea de alegeri anticipate cat mai repede cu putinta.

Presedintele USR Dan Barna ii cere demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele USR Dan Barna ii cere demisia premierului Viorica Dancila ii cer doamnei Dancila sa-si dea demisia pentru ca astazi si-a pierdut majoritatea parlamentara. Daca doamna Dancila va veni.

Cine este Ana Birchall, propunerea premierului Dancila pentru postul de vicepremier pe parteneriatul strategic

CEX al PSD a decis sa o remanieze pe Ana Birchall din functia de ministru al Justitiei. in locul ei va fi propusa Dana Girbovan, presedintele UNJR, sustinator al modificarilor aduse de PSD la legile.

Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a schimbat-o pe Ana Birchall de la Justitie. Presedintele PSD si-a anuntat propunerea, vineri, care poarta numele de Dana Girbovan. Cine este? Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca propunerea pentru Ministerul Justitiei este judecatorul Dana Girbovan. inlocuitoarea lui Birchall este in prezent .

Dan Barna, dupa retragerea ALDE de la guvernare: Le cer tuturor partidelor parlamentare sa accepte un acord care sa permita alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, a solicitat demisia prim-ministrului Viorica Dancila in contextul in care odat a cu plecarea ALDE de la guvernare, guvernul a pierdut majoritatea parlamentara. ii cer.

Robert Negoita ii cere premierului Dancila sa demisioneze: Viorica Vasilica, acasa! Ma bucura decizia celor de la ALDE

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, ii cere premierului Viorica Dancila sa demisioneze si saluta decizia ALDE de a iesi de la guvernare. Oare cati oameni trebuie sa iti spuna ca sunt probleme in felul in care guvernezi? Oare cati parteneri trebuie sa te paraseasca? Oare cati romani trebuie sa isi exprime nemultumirea si neincrederea in modul in care se conduce Guvernul, pentru ca actualul Executiv, in frunte cu sefa sa, Viorica Vasilica Dancila, si tot corul Bisericii sustinatorii dansei), sa plece acasa?, a postat Robert Negoita pe pagina de Facebook.

PSD pregateste mini-Congresul de maine. Surse: remanierea si alianta cu ALDE, discutate azi in CEX. PSD a pierdut majoritatea si la Senat

Liderii PSD se reunesc vineri in sedinta Comitetului Executiv, pentru a pune la punct organizarea Congresului de sambata. Alte tema de discutie: propunerile de ministri pe care Viorica Dancila urmeaza sa le trimita la Cotroceni, alianta cu ALDE si problema majoritatii parlamentare, in conditiile in care PSD a mai pierdut un senator. Organizatia PSD Olt va face campanie pentru candiatul PSD, a spus Paul Stanescu, aflat in relatii reci cu Dancila.

Ludovic Orban, despre candidatura premierului Dancila la prezidentiale: Trebuie sa castige mai intai alegerile in Videle si apoi sa incerce la o alta functie in stat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca prim-ministrul Viorica Dancila ar trebui sa castige mai intai alegerile in orasul Videle, unde a mai candidat si a pierdut, iar abia apoi sa intre.

Calin Popescu Tariceanu, anunt la Antena 3: I-am propus premierului Dancila sa iesim impreuna de la guvernare

Calin Popescu Tariceanu a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3, despre motivul real pentru care ALDE a hotarat sa plece de la guvernare. Am sa explic ceea ce partial am zis si azi. Revin cu cateva.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )