Libnet.ro
UNICEF

17:30

Barna, reactie rece dupa ce Nicusor Dan a primit sprijinul PNL pentru Capitala: O veste buna

Adevărul Adevărul,
Barna, reactie rece dupa ce Nicusor Dan a primit sprijinul PNL pentru Capitala: O veste buna

Presedintele USR Dan Barna a reactionat joi pe Facebook dupa ce candidatul sprijinit de USR pentru Capitala, Nicusor Dan, a primit si sprijinul PNL: Anuntul este un mare pas inainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucuresti, a precizat scurt liderul USR. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, despre sprijinul primit de la PNL: Este un gest de mare responsabilitate politica

Nicusor Dan i-a transmis un mesaj de multumire liderul PNL, Ludovic Orban, la scurt timp dupa ce acesta a anuntat sustinerea formatiunii sale pentru candidatura acestuia pentru Primaria Municipiului.

Reactia lui Nicusor Dan dupa ce a primit sustinerea PNL pentru Capitala: Dorinta bucurestenilor de candidat unic impotriva PSD e aproape de a fi realizata

Nicusor Dan a declarat joi pe Facebook ca decizia PNL de a-l sustine pe acesta pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, in contextul in care PNL-ul are in interiorul sau persoane foarte competente pentru aceasta pozitie. Candidatul sprijinit de USR si PNL a subliniat ca bucurestenii sunt cu un pas mai aproape de a-si indeplini dorinta si de a avea candidat unic al Opozitiei pentru Capitala.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Nicusor Dan a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei: Noaptea mintii!

Presa romaneasca a zilei de 27 februarie 2020 a trecut de la discutiile despre coronavirus la bomba politica a momentului, de altfel neasteptata, si anume candidatura lui Nicusor Dan la functia de primar al capitalei. Tot tavalugul a pornit dupa ce premierul demis si presedinte al PNL, Ludovic Orban a anuntat ca PNL face un .

Cum a dat Nicusor Dan sah-mat binomului Barna-Ciolos

PNL a hotarat sa mearga pe mana lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Decizia vine in contextul in care Alianta USR-PLUS a tergiversat anuntarea sustinerii lui Nicusor Dan, Barna si Dacian Ciolos fiind reticenti fata de candidatura liderului fondator al USR.

Nicusor Dan, reactie la sustinerea PNL pentru Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica

Alegeri locale 2020. Sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, scrie Nicusor Dan, intr-un mesaj postat pe Facebook, aratand ca decizia liberalilor este cu atat mai importanta cu cat in interiorul partidului sunt persoane foarte competente pentru aceasta pozitie.

GABRIELA FIREA, DUPA ANUNTUL PNL PRIVIND SUSTINEREA CANDIDATURII LUI NICUSOR DAN: Tara arde si batraneii se piaptana

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat Firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Violeta Alexandru: PNL Bucuresti sustine in unanimitate candidatura lui Nicusor Dan; ofera garantia ca vom avea rezultatul dorit la Primaria Capitalei

Sefa PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat joi seara ca biroul politic al filialei Bucuresti a decis, in unanimitate, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Avem datoria sa ne maximizam sansele pentru obtinerea unui scor bun la nivelul Capitalei, a declarat ea, mentionand ca decizia sustinerii candidaturii lui Nicusor Dan a venit dupa analizarea sondajelor efectuate in interiorul partidului.

Digi24: CTP, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Gabriela Firea nu mai doarme linistita

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia PNL de a-l sustine pe candidatul independent Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Bucuresti.

Vlad Voiculescu, dupa discutiile cu Nicusor Dan: Daca nu se ajunge la o concluzie, propun referendum intern pentru desemnarea candidatului la Bucuresti

Birourile nationale ale USR si PLUS ar urma sa reia luni discutiile privind candidatura la Primaria Capitalei, dupa ce la intalnirea de duminica cu Nicusor Dan nu s-a ajuns la nicio solutie privind metoda de desemnare a candidatului. Vlad Voiculescu a precizat ca, in cazul in care conducerile formatiunilor nu vor ajunge la o intelegere, va propune un referendum intern.

Nicusor Dan s-a intalnit cu reprezentantii PNL Bucuresti, pentru prima oara de la anuntul lui Orban privind sustinerea sa la Primaria Capitalei: Este un gest care ma onoreaza

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei, a ajuns in Aleea Modrogan, joi dupa-amiaza, pentru o intalnire cu reprezentantii PNL Bucuresti, anunta reporterul B1. Este primul contact.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )