Libnet.ro
UNICEF

16:00

GABRIELA FIREA, DUPA ANUNTUL PNL PRIVIND SUSTINEREA CANDIDATURII LUI NICUSOR DAN: Tara arde si batraneii se piaptana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA, DUPA ANUNTUL PNL PRIVIND SUSTINEREA CANDIDATURII LUI NICUSOR DAN: Tara arde si batraneii se piaptana

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat Firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea, deranjata de anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Este noaptea mintii

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Gabriela Firea, dupa anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Alegeri locale 2020. Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete.

GABRIELA FIREA, DUPA SONDAJ ONLINE : Renunt la vinieta antipoluare

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat, marti, ca renunta la vinieta antipoluare, asa-numita taxa Oxigen, in fata unui val urias de respingere a unei masuri luate in toata Europa, acuzand si declaratiile politicianiste.

Bancul postat de Gabriela Firea, dupa desemnarea lui Florin Citu

Primarul general al Capitale,, Gabriela Firea ironizeaza decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemnat pe Florin Ciu pentru functia de premier.

Firea, despre anuntul sustinerii PNL pentru Nicusor Dan: Ca nuca in perete si colac peste pupaza

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat ca anuntul liderului PNL, Ludovic Orban, privind sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine ca nuca in perete si colac peste pupaza, in contextul situatiei generate de raspandirea coronavirus si de interimatul Guvernului, potrivit Agerpres.

Firea, despre anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan: Noaptea mintii! Ca nuca in perete si colac peste pupaza (VIDEO)

Anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine a nuca in perete, a sustinut Gabriela Firea. Primarul general a dat de inteles ca liberalii se preocupa cu nimicuri cand altele sunt gr.

VIDEO Un alt mare oras din Romania da bani pentru fertilizare in vitro. Cine a adoptat modelul nasit de Gabriela Firea

Dupa modelul Gabriela Firea, Decebal Fagadau adopta programul ajutorului financiar pentru cuplurile care vor sa apeleze la fertilizare in vitro.

Traian Basescu renunta la Primaria Capitalei. Planul prin care vrea sa o invinga totusi pe Gabriela Firea

La putina vreme dupa ce Ludovic Orban a anuntat sustinerea pentru Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Bucurestiului, Traian Basescu, europarlamentar PMP, a anuntat astazi ca se retrage din cursa. Fostul primar al Bucurestiului e optimist in ce priveste candidatura lui Nicusor Dan la primarie si spune ca mizeaza pe coalizarea tuturor partidelor de Dreapta .

COSETTE CHICHIRAU (USR): Invit PNL sa-si reconsidere pozitia privind sustinerea lui Chirica la Primaria Iasi

Liderul USR Iasi, deputatul Cosette Chichirau, cere PNL sa-si reconsidere pozitia privind sustinerea lui Mihai Chirica la primaria Iasi, iar exemplul de la Bucuresti cu sprijinul liberalilor pentru Nicusor Dan sa fie urmat si la Iasi.

Decizia care ne va costa pe toti. Ce se intampla dupa ce Gabriela Firea a renuntat la Taxa Oxigen

Greanpeace reactioneaza la decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a elimina taxa Oxigen. Reprezentantii organizatiei spun ca, in acest fel, primarul se face direct raspunzator pentru calitatea aerului din Bucuresti si pentru sanatatea populatiei. Cate vieti costa gestul primaritei Greanpeace Romania spune ca eliminarea taxei Oxigen este un act populist si iresponsabil si ca aceasta .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3438 seconds )